Met trots presenteren wij de partners van de Expect More Award 2016

Sep 5, 2016, 10:55 AM by Stephanie Pereboom
Over iets minder dan een maand weten we wie zich de winnaar van de Expect More Award 2016 mag noemen. De vier finalisten, Marieke, Mariska, Lizzy en Sandra zijn druk bezig met het finale traject.

Over iets minder dan een maand weten we wie zich de winnaar van de Expect More Award 2016 mag noemen. De vier finalisten, Marieke, Mariska, Lizzy en Sandra zijn druk bezig met het finale traject. Op 19 september moeten alle finalestukken binnen zijn en zal de jury zich hierover buigen en de winnaar benoemen. De winnaar gaat niet alleen naar huis met deze fantastische titel en het ambassadeurschap van een jaar, maar ook met prachtige geschenken. Want ook dit jaar mogen wij mooie organisaties tot onze partners benoemen. 

De vier finalisten zullen schitteren op het podium  in een prachtige jurk beschikbaar gesteld door LaDress. En de finalisten kunnen nagenieten van het spannende traject en hun fantastische prestaties door te genieten van een ontspannende dag aangeboden door de Zwaluwhoeve. Om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en hun kennis te delen met vakgenoten ontvangen de finalisten een premium account voor Assistant Plus, de community voor de assistants van Europa.

De winnaar mag zich een jaar lang ambassadeur van het vak noemen en deze titel zal schitteren op een prachtige auto die een half jaar beschikbaar gesteld wordt door Athlon Carlease. Topbloemen zorgt een jaar lang voor prachtig bloemen. Tot slot wint de winnaar een lang weekend voor twee personen naar een Europese stad.

Wie er naar huis gaat met deze prachtige prijzen? Daar moeten we nog even geduld voor hebben. Op zaterdag 1 oktober a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt. Wij wensen de vier finalisten veel succes met de laatste details voor hun finale opdracht en willen onze partners bedanken voor het beschikbaar stellen voor deze prachtige geschenken!