Plus Insights

Maya en Secretary Plus: samen op zoek naar een droombaan!

Na bijna een decade voor hetzelfde bedrijf werkzaam geweest te zijn, begon het te kriebelen. Het was COVID – dus werken was heel anders geworden – en daarvoor zat ik tegen een burn-out aan. Mijn nieuwe motto werd: mijn horizon verbreden. Dus gooide ik eind 2021 een LinkedIn-post eruit. Met één druk op de knop was ik weer beschikbaar op de banenmarkt. En de keuze was reuze.

Binnen anderhalve week zat ik bij meerdere potentiële werkgevers in de laatste ronde van de sollicitatiegesprekken. Hoewel ik eerst wilde oriënteren, werden er meerdere contracten in mijn handen geduwd. Ik had verwacht blij te zijn, maar ik voelde me het tegenovergestelde van blij. Wat als er iets leukers voorbijkwam? Ik had geen vergelijkingsmateriaal en de markt was na bijna tien jaar enorm veranderd. Dus besloot ik weer zelf de touwtjes in handen te nemen. Veel gesprekken (en koffies) verder, had ik mijn doombaan gevonden. Inclusief een goed salaris, ontwikkelingsmogelijkheden en noem maar op. Het kon niet beter! Dacht ik.

Ik kreeg de unieke kans om een contract te ontvangen, terwijl Secretary Plus samen met mij op zoek gaat naar mijn droombaan!

Mijn ‘droombaan’ bleek helaas inhoudelijk niet mijn droombaan te zijn en ik nam ontslag. En daar stond ik dan; geen recht op UWV én geen baan. Ik begon mezelf af te vragen of de perfecte baan wel bestond en misschien nog wel belangrijker: hoe ik het deze keer moet aanpakken? Maar nog voordat ik een plan kon maken, klopte Secretary Plus aan. Precies op het goede moment, met precies dé meest passende aanbieding voor mij. Ik kreeg de unieke kans om een contract te ontvangen, terwijl Secretary Plus samen met mij op zoek gaat naar mijn droombaan! Mijn salaris wordt gewoon doorbetaald en zo krijg ik de mogelijkheid en tijd om te kiezen voor de baan die echt bij mij past. Zo’n ontzettend mooie kans!

Vanaf het eerste moment heb ik alle vertrouwen in Secretary Plus gehad. En ze hebben het meer dan waargemaakt! Ze luisteren goed naar zowel mijn wensen als die van de opdrachtgever en op die manier zorgen ze voor de perfecte match. Zo heb ik mijn huidige baan aan hen te danken én heb ik in 2014 een award vanuit Secretary Plus ontvangen. Een jaar lang was ik ambassadrice voor ons mooie vak! En die baan? Dat was precies hoe ik het al die tijd voor ogen heb gehad. Mijn droombaan vinden leek in het begin zo simpel, maar één ding is zeker: ik laat voortaan liever aan Secretary Plus over!