Werken bij Secretary Plus

Werken bij Secretary Plus betekent werken bij een Great Place to Work! Niet voor niets zijn wij voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot Best Workplace.

Dat betekent dat wij wederom tot de 60 beste werkgevers van Nederland behoren. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij onderdeel uit maken van onze dynamische, ambitieuze en flink groeiende onderneming? Neem dan contact met ons op. We zijn benieuwd naar jouw talenten en ambities en wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze Great Place to Work!

secretary-plus-kantoren-in-nederland

Secretary Plus groeit hard. Zo hard dat wij op zoek zijn naar nieuwe collega's. Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken consultants voor de volgende kantoren:

Bekijk alle kantoren

Staat jouw vacature er niet tussen, maar ben je wel geïnteresseerd in een functie bij Secretary Plus? Klik dan hier en stuur ons dan jouw open sollicitatie.

Voor onze collega's bij Receptel zijn we op zoek naar een Account Support Medewerker in Utrecht en Recruiter  in Utrecht.

 

Waarom werken bij Secretary Plus?

Wij weten beter dan welke organisatie ook hoe belangrijk menselijk kapitaal is voor het succesvol zijn van een organisatie. De mensen maken het succes. Wij investeren dan ook in onze mensen.

Dit doen wij op verschillende vlakken. Onze mensen kunnen alleen succesvol zijn als ze zichzelf kunnen zijn, zich kunnen ontplooien en Secretary Plus ze de mogelijkheden aanreikt om voortdurend het beste uit zichzelf te halen. Of het nu gaat om secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden of een persoonlijke opleidingsbudget. 

 

 

Waarom kozen onze collega's voor Secretary Plus?

Waarom is Secretary Plus voor hen een Great Place to Work?

Daan Mathijssen (Finance Manager), Samora Jurna (Senior Consultant), Stephanie Pereboom (Online Marketeer) en Tahnee Geluk (Business Manager Outsourcing) vertellen jou graag over hoe het werken bij Secretary Plus voor hen is.

 


Enthousiast geworden en deel uitmaken van ons team?

Ben je enthousiast geworden en wil je je aan ons presenteren? Of heb je toch nog wat vragen en wil je dat we die voor je beantwoorden?

Neem contact op met onze HR manager Catelijne van der Hart of mail je cv en motivatie naar cvanderhart@secretary-plus.nl. Wie weet vertel jij binnenkort zelf hoe uitdagend het werken bij Secretary Plus is.

Solliciteer nu!