Plus Insights

Het verhaal van Silvia: 32 jaar toewijding

Silvia

Silvia (52) is ons meest trouwe teamlid, met maar liefst 20 jaar dienst op haar naam, en een indrukwekkende 32 jaar binnen de holding. Silvia heeft haar thuis gevonden in het gezellige Almere-Haven, samen met haar partner Erik Jan. Ze heeft altijd vanuit Almere gewerkt en is een vast gezicht geworden binnen ons team. Waarom ligt Silvia haar hart écht bij Secretary Plus? Lees het in deze blog!  

Kun je vertellen over jouw (werk)ervaringen door de jaren heen?

“Mijn carrière bij Secretary Plus is echt een reis geweest. Ik begon als assistant bij Secretary Plus voor Solutions, hier vond ik echt mijn passie voor ondersteunen. Daarna nam ik de uitdaging aan als secretaresse op het secretariaat, waar ik leerde omgaan met diverse taken en verantwoordelijkheden. Maar het was pas toen ik de rol van Account Support Medewerker op me nam dat ik echt mijn plek vond. Echt geen een dag is hetzelfde en dat is wat het zo leuk maakt. Door de contacten met de kantoren en werkende maakt dit mijn rol erg leuk en spannend. Het is een reis geweest van groei, uitdagingen en veel voldoening, en ik ben dankbaar voor elk moment.”  

Wat maakt Secretary Plus nu zo uniek?

Voor Silvia is het antwoord duidelijk. “Het zijn de mensen die Secretary Plus maken tot wat het is. Niet alleen zijn het de assistants die ons gezicht naar buiten toe vormen, maar het is ook de interne cultuur die het verschil maakt. Collega's waaronder algemeen directeur Marloes brengen een warmte die ons onderscheiden van andere organisaties. Het is deze mensgerichte aanpak die een gevoel van verbondenheid creëert binnen onze muren.”

Het is deze mensgerichte aanpak die een gevoel van verbondenheid creëert binnen onze muren.

Wat brengt de toekomst voor Silvia?

Ik voel me echt geïnspireerd door ons sterke team en de nauwe samenwerking met HR. Dat maakt me echt nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is binnen ons bedrijf. Ik ben aan het nadenken over mijn volgende stappen en verken mijn opties. Maar één ding is zeker, ik wil blijven bijdragen aan het succes van Secretary Plus. Het voelt geweldig om deel uit te maken van dit team en ik hoop nog vele jaren samen te werken aan onze doelen.  

Ben jij benieuwd naar de rest van ons team, neem dan een kijkje op de Meet the Team pagina. Wil jij deel uit maken van ons team? Bekijk dan onze interne vacatures of stuur een open sollicitatie!

Gerelateerde Plus Insights

Marc Lammers over het bundelen van de krachten van generaties

Lees artikel

Samenwerken bij dezelfde opdrachtgever. Hoe was dat voor Annette en Daphne?

Lees artikel