Word Direct Team assistant

Ben jij ready voor een uitdagende functie als Direct Team assistant? Dit is een fantastische en diverse baan waar je werkt aan interim opdrachten bij verschillende opdrachtgevers, máár met een vaste werkgever waar je op kunt vertrouwen. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

worddirectteamassistant-cta
Word Direct Team assistant
Solliciteer direct
worddirectteamassistant-cta

Join our Direct Team en schrijf je in voor arbeidsbemiddeling.

Word Direct Team assistant

Vast arbeidscontact ・ Salaris tot € 4000,-  ・ Leaseauto ・ Bonusregeling ・ Persoonlijk opleidingsbudget

Bedoelde je ?
Voer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.
Upload hier jouw CV. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je CV, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je CV dan geef je Secretary Plus - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.
Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Interim functies voor management assistants

Ben je een ervaren management assistent op zoek naar een interim functie met de mogelijkheid om voor verschillende opdrachtgevers te werken, maar met de voordelen van één werkgever? Bij Secretary Plus bieden we een unieke kans voor office managers die graag afwisseling willen en hun kennis willen delen!

Divers netwerk aan opdrachtgevers

Als interim directiesecretaresse bij Secretary Plus krijg je de kans om voor verschillende tijdelijke opdrachtgevers te werken, terwijl je geniet van de stabiliteit van een vaste baan. Ontdek onze vacatures voor interim personal assistant in steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en meer!

Ontdek de mogelijkheden van het Direct Team

Houd jij van afwisseling en uitdaging in je werk? Wil je graag je expertise delen binnen verschillende organisaties? Ontdek dan de mogelijkheden van het Direct Team. Van secretariële functies tot managementondersteuning, we hebben mogelijkheden beschikbaar in steden zoals Den Haag, Eindhoven, Groningen en meer!