Plus Insights

Katja zit helemaal op haar plek in het Direct Team

Wij vroegen een aantal van onze Direct Team Assistants naar hun ervaringen als Direct Team Assistant, waarom zij destijds hebben gekozen om als Direct Team Assistant aan de slag te gaan en wat de functie voor hen zo bijzonder maakt. Ben jij benieuwd? Lees hieronder het verhaal van Direct Team Assistant Katja van Ledden.

Hoe lang ben je al werkzaam bij het Direct Team van Secretary Plus?

"Inmiddels werk ik alweer ruim 4 jaar met veel plezier bij Secretary Plus. Dat geeft wel aan dat ik het goed naar mijn zin heb en dat komt mede door het team van Secretary Plus. Zij weten goed wat ik nodig heb en aankan."

Wat maakt het Direct Team uniek?

"Het Direct Team is uniek doordat je ingezet wordt door de Managing Consultant die jou begeleid, op jouw niveau binnen diverse organisaties. Ik houd van de diversiteit in mijn werk en dat krijg je op deze manier. Ik heb zeer leuke opdrachtgevers gehad in de afgelopen jaren. Zo was ik de eerste Direct Team Assistant die tijdens haar eerste opdracht al binnen 1,5 maand werd meegevraagd om met de inkoper van de organisatie naar Singapore en Atlanta mee te gaan. Dit was echt een zeer unieke ervaring. In 2018 werd ik geplaatst bij Sandd, een post- en pakketbezorgorganisatie die inmiddels is overgenomen door PostNL. Ik was daar werkzaam voor de CFO en werkte samen met het Due Diligence en M&A team. Dit was een opdracht van bijna twee intensieve jaren, maar zeer leerzaam. En zo zijn er nog zoveel meer mooie opdrachten geweest waar ik me met veel passie heb ingezet."

Wat vind jij het grootste voordeel van Direct Team t.o.v. werknemer in vaste dienst? 

"Ik vind het leuk om juist bij diverse opdrachtgevers te werken. Voordat ik werkzaam was bij Secretary Plus heb ik diverse lange banen gehad. Hier liep ik tegen het feit aan dat ik altijd meer of andere werkzaamheden wilde naast mijn huidige baan, maar dat was dan nooit mogelijk."

"Nu zit ik op mijn plek bij Secretary Plus omdat ik mijn kennis kan delen en inzetten bij de opdrachtgever, maar dat je jezelf ook blijft ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Wat ik juist leuk vind is de afwisseling tussen het ondersteunen van de directie, board of manager en het aanspreekpunt zijn voor andere collega’s binnen de organisatie."

Waarom zou jij Assistants aanraden zich aan te sluiten bij het Direct Team?

"Ik raad assistants aan om bij het Direct Team te werken als je houdt van de afwisseling in je werk, opdrachtgevers en collega’s. Naast je opdrachtgevers heb je natuurlijk je werkgever, Secretary Plus, die je goed leert kennen en je op de juiste opdrachten plaatst die goed matchen met jouw persoonlijkheid en werkervaring. Ik kijk terug op al vier mooie jaren en hoop dat er nog veel zullen volgen!"

Benieuwd geraakt naar nog meer persoonlijke verhalen over het werken als Direct Team assistant? Klik dan hier!

Wil jij ook werken als Direct Team Assistant? Solliciteer dan hier

Gerelateerde Plus Insights

Silvia

Het verhaal van Silvia: 32 jaar toewijding

Lees artikel

Marc Lammers over het bundelen van de krachten van generaties

Lees artikel