Plus Insights

De drijfveer van Petra in haar functie als manager

Petra (27) werkt momenteel al meer dan vier jaar voor Secretary Plus. Inmiddels heeft zij binnen deze organisatie prachtige stappen mogen maken. Na haar studie Human Resource Management is ze gestart bij Secretary Plus als consultant, vervolgens doorgegroeid tot senior consultant en momenteel verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam als manager. Hoe ervaart Petra het werken binnen Secretary Plus? Wij vroegen Petra het hemd van het lijf!

 

Hoe omschrijf jij de sfeer binnen Secretary Plus?

“Heel gezellig en gedreven. We willen allemaal voor de beste resultaten gaan, successen behalen en iedereen binnen Secretary Plus is ambitieus op zijn of haar eigen manier. We werken ook graag samen met andere vestigingen en het komt geregeld voor dat ik een dagje op een andere vestiging werk. We zoeken elkaar echt op, en de onderlinge sfeer en verbinding is voor ons belangrijk. Het is echt een team dat kennis met elkaar wil delen. Ondanks dat we meerdere vestigingen hebben, voelt het dus heel erg als één team.”

Nog steeds krijg ik de meeste energie van het maken van de juiste match

Van welke werkzaamheden krijg jij energie?

“Natuurlijk van het spreken van onze kandidaten en opdrachtgevers. Maar in mijn huidige rol ook zeker om het team aan te sturen, te motiveren en coachen. Ik vind het ook erg leuk om inzichtelijk te brengen wat we hebben gedaan het afgelopen kwartaal, maar ook focus brengen op waar we naartoe willen. De doelen die we als team willen halen, behapbaar maken. Maar nog steeds krijg ik stiekem de meeste energie van het maken van de juiste match! Ik doe het echt voor het stukje mensenwerk. Iemand helpen aan een droombaan.”

Waarin is Secretary Plus uniek?

“Secretary Plus is een echte specialist. Je krijgt alle mogelijkheden aangereikt om je te ontwikkelen. Ik ervaar het als een organisatie waar heel veel mogelijk is, veel doorgroeimogelijkheden en dat er echt gekeken wordt naar wat er bij je past. Maar ook, dat je wordt geprikkeld om uit je comfortzone te stappen. Ook is het fijn dat de organisatie redelijk klein is. Ondanks we groeien, voelt het als een kleine organisatie waarin je de vrijheid krijgt om met initiatieven te komen. Het verschil te kunnen maken. Tijdens de coronacrisis ben ik met een idee gekomen om ons meer te richten op young professionals. Uiteindelijk hebben we dit uitgewerkt, grootser aangepakt en bestaat daardoor het Talent Team in samenwerking met Schoevers. Dit is natuurlijk onwijs gaaf!”

Benieuwd naar meer informatie over ons Talent Team? Klik dan hier voor alle informatie over deze unieke mogelijkheid.

Gerelateerde Plus Insights

Marc Lammers over het bundelen van de krachten van generaties

Lees artikel

Samenwerken bij dezelfde opdrachtgever. Hoe was dat voor Annette en Daphne?

Lees artikel