Onze waarden

De kernwaarden van Secretary Plus staan voor wat ons, ons maakt. Het is de roze draad door onze organisatie en zit diepgeworteld. Deze kernwaarden streven wij altijd na. Tijdens elke stap die wij zetten en in alles wat wij doen.
werken-bij-secretary-plus
Direct naar

De waarden
van Secretary Plus

 1. 01
  Aandacht
 2. 02
  Vertrouwen
 3. 03
  Ontwikkeling
 4. 04
  Scherpte
 5. 05
  Ondernemerschap
 6. 06
  Verbinden

Aandacht

Onze assistants. Ze hebben aandacht nodig en deze verdienen ze ook. Ze zijn immers de leiders van vandaag en morgen. Assistants moeten kunnen doen waar ze goed in zijn, zich kunnen ontplooien en ontwikkelen. Daar zorgen wij voor. En zo zorgen onze assistants ervoor dat een organisatie succesvol wordt en blijft. 

Vertrouwen

Vertrouwen is voor ons niet alleen het hoogst haalbare en ultieme doel, maar ook de kern van ons merk. Wij geloven hierin. Hechten waarde hieraan. Blind vertrouwen is wat wij nastreven en uitstralen in alles wat wij doen.

Ontwikkeling

Het vak van assistants is dynamisch en continu in ontwikkeling. Om de juiste begeleiding te bieden, blijven wij ons continu verdiepen in de wereld van opdrachtgever én assistant. Zo kunnen onze assistants optimaal presteren. Voor zichzelf, en voor de organisatie. 

Scherpte

Het belang van scherpte is voor ons groot. Scherp op onze assistants, zodat zij blijven doen waar ze blij van worden en goed in zijn. Scherp op onze opdrachtgevers, om zo in te spelen op de behoeften en wensen van de organisatie. Deze scherpte brengen we graag over op iedereen waar wij mee samenwerken.

Ondernemerschap

Enthousiasme, flexibiliteit en doorzettingsvermogen zit in ons DNA. Wij staan voor zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, waarin wij nieuwe ideeën opbrengen aanmoedigen. Wij zorgen voor die ruimte en vrijheid om samen deze ideeën om te toveren tot werkelijkheid.

Verbinden

Wij verbinden assistants aan de juiste organisatie en andersom. Wij streven hierin altijd naar de perfecte match. Ook verbinden wij onderling ons netwerk door ons platform Plus Insights waar kennis gedeeld wordt.

Werken bij Secretary Plus

Match jij met onze kernwaarden en wil jij ook werken bij Secretary Plus? Of wil je gewoon lezen hoe het is om bij ons te werken? Dat kan! 

Kom bij ons werken