Plus Insights

Binnen 2 jaar van junior consultant naar manager: Lisanne deed het!

Lisanne (24) werd zo’n twee jaar geleden benaderd door Secretary Plus voor een functie als assistant. Een paar superleuke gesprekken verder, kreeg zij een belletje met goed nieuws: je hebt een nieuwe baan. Zo enthousiast als Lisanne was over Secretary Plus, waren wij over haar. Dus boden we haar geen baan aan als assistant, maar als consultant binnen het team van Secretary Plus! Een functie wat onwijs goed aansluit bij Lisanne en haar ambities.

Jij bent gestart als junior consultant, maar momenteel al bezig met het traject om manager te worden.

“Dat klopt! In een korte periode heb ik al hele mooie stappen mogen maken. Ik ben nog niet zo heel lang in dienst, en wil mezelf nog graag verder ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat ik straks als manager weet hoe ik bepaalde dingen moet aanpakken. Je blijft natuurlijk een teamgenoot, maar ik zal dan ook mijn team gaan begeleiden en aansturen. Daarvoor wil ik graag goede skills ontwikkelen. Ook vind ik het belangrijk om een manager te zijn die mijn collega’s op waarde kan schatten. Ik vind het erg belangrijk om hen de kansen te kunnen bieden die ik ook gekregen heb. Mijn doel voor de aankomende tijd is dat ik mij wil verder ontwikkelen tot een manager dat mijn team verdient.”

Hoe ervaar jij de band onderling binnen Secretary Plus?

“Super informeel en heel gezellig! We hebben continu contact met elkaar en we werken samen in hechte teams. We zijn allemaal gemotiveerd, willen hard werken en mooie resultaten behalen. En dat kenmerkt Secretary Plus ook wel; wij gaan voor kwaliteit en zetten net dat ene stapje extra. Dit doen we praktisch gezien, door uitgebreide intakes te voeren en onze kwaliteit te waarborgen. Maar ook vinden we het enorm belangrijk om attent te zijn, scherp te blijven en persoonlijke aandacht te hebben voor onze opdrachtgevers kandidaten én collega’s. Daarnaast vind ik het fijn dat we niet een megagroot label zijn, ondanks we hard groeien. Hierdoor zijn er korte lijnen. Je kent elkaar en je kunt met iedereen sparren.”

Je krijgt vrijheid en vertrouwen om met initiatieven te komen

Waarom werk jij graag voor Secretary Plus?

“Ik krijg ontzettend veel energie van het matchen van kandidaten en opdrachtgever. Dat beide partijen blij zijn, daar doe ik het voor. En helemaal als je met elkaar als team bepaalde doelen stelt, daar keihard voor werkt en dat je dan deze doelen samen behaalt. Daarnaast werk ik graag voor Secretary Plus omdat het een diverse en uitdagende baan is. Er wordt echt gekeken naar wat bij jou past, waar jij interesse in hebt en waar jouw talenten liggen. Zo heb ik een achtergrond in de evenementenbranche, en vind het leuk om me daar ook mee bezig te houden. Dus wanneer er een evenement is, word ik daarbij betrokken. Naast de dagelijkse werkzaamheden krijg je dus ook veel ruimte om andere projecten intern op te pakken. Je krijgt de vrijheid en vertrouwen om met initiatieven te komen.”

Gerelateerde Plus Insights

Silvia

Het verhaal van Silvia: 32 jaar toewijding

Lees artikel

Marc Lammers over het bundelen van de krachten van generaties

Lees artikel