Plus Insights

Meet Lotte: De matchmaker van Groningen

“Hi! Ik ben Lotte, en ik woon samen met mijn vriend in het Bruisende Groningen. Na mijn studie Facility Management ben ik mijn carrière begonnen bij Secretary Plus. Ik werk al  2,5 jaar bij Secretary Plus. In januari 2022 begon ik als Junior Consultant op het kantoor in Groningen."

Wat is er dan zo veel veranderd?

“Ik startte als Junior Consultant en ben  doorgegroeid tot Consultant in Groningen. Na 1,5 jaar in het noorden, bracht ik de afgelopen negen maanden door op het kantoor in Utrecht. Het was superleuk en leerzaam om in een andere regio te werken. En het beste nieuws? Kort geleden heb ik een promotie gemaakt tot Senior Consultant! Vanaf medio mei ga ik een nieuwe uitdaging aan als tijdelijk Managing Consultant in het vertrouwde Noorden. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis toe te passen en verder te groeien.”

Wat een geweldige groei! Maar wat vind je zo leuk aan het werk?

“Wat ik het allerleukste vind? Mensen helpen! Er is niets mooier dan assistants aan hun droombaan helpen en bedrijven te ondersteunen bij het vinden van hun ideale assistant. Het is een goed gevoel als beide partijen blij zijn met de match die we hebben gemaakt. Daarnaast is de specialisatie van Secretary Plus in het management ondersteunende vakgebied goed. Je bouwt echt diepe branchekennis op en kunt in een adviserende rol duiken. Dus wat mijn werk en organisatie zo leuk maakt, is dat Secretary Plus volop kansen biedt om te groeien en jezelf te ontwikkelen.”

 

Wat ik het allerleukste vind? Mensen helpen! Er is niets mooier dan assistants aan hun droombaan helpen en bedrijven te ondersteunen bij het vinden van hun ideale assistant.

Is de specialisatie van Secretary plus dan wat het zo uniek maakt?

“Nou, bij Secretary Plus draait alles om persoonlijke aandacht. We voeren uitgebreide gesprekken met zowel assistants als opdrachtgevers om die perfecte match te maken. We gaan altijd een stapje verder, zoals ons bezoek aan alle assistants tijdens Assistant Day. Dat maakt ons echt uniek en onderscheid ons van de rest.”

Je bent al enorm gegroeid, maar wat zijn nog jouw toekomstdromen binnen Secretary Plus?

“Haha, ik heb inderdaad al geweldige stappen gezet bij Secretary Plus. Met mijn nieuwe rol als Managing Consultant richt ik me op het helpen van onze interim assistants aan spannende opdrachten en het bieden van oplossingen voor opdrachtgevers. Ik kijk ernaar uit om deze rol op te pakken en mezelf verder te ontwikkelen.   Daarnaast ben ik druk bezig met een project om de samenwerking met scholen uit te breiden. We vinden het belangrijk om studenten te inspireren en hen te vertellen over de ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo leren we meteen de nieuwe generatie assistants kennen. Met deze doelen in zicht, zie ik een veelbelovende toekomst bij Secretary Plus tegemoet. Ik ben klaar voor alle spannende uitdagingen die nog komen gaan!”

Ben jij benieuwd naar de rest van ons team, neem dan een kijkje op de Meet the Team pagina. Wil jij deel uit maken van ons team? Bekijk dan onze interne vacatures of stuur een open sollicitatie!

Gerelateerde Plus Insights

Het verhaal van Silvia: 32 jaar toewijding

Lees artikel

Marc Lammers over het bundelen van de krachten van generaties

Lees artikel