Plus Insights

Ben jij bij het jaarlijkse congres voor de Supportprofessional op 13 april?

Schoevers organiseert dit jaar op donderdag 13 april het Jaarlijkse congres voor de Supportprofessional. Dit jaar is Secretary Plus hoofdsponsor van dit event. En geloof ons, dit event wil je niet missen. 

De Kracht van Generaties
Vernieuwen, Verrijken, Versterken

Wist je dat veel mensen het liefst samenwerken met leeftijdsgenoten? Gewoon, omdat dat nu eenmaal vertrouwd aanvoelt. Toch lopen er inmiddels al drie generaties supportprofessionals op de werkvloer. Op dit congres met als thema ‘De Kracht van Generaties’ zetten we onze (roze) generatiebril op.

Wat is het kenmerk van verschillende generaties (supportprofessionals) op de werkvloer? Hoe kunnen we leren van elkaars unieke ervaringen en vaardigheden? En hoe versterk je onderlinge samenwerking, terwijl je blijft werken vanuit je eigen kracht en talent? Tijdens het congres zullen verschillende sprekers antwoord geven op deze vragen.

Dat en meer ontdek je op deze inspirerende dag. Want als je écht begrijpt waar het verschil, de overeenkomst én de meerwaarde zit in elke generatie, zal jouw eigen werk niet alleen productiever worden; maar ook veel leuker.

Verzeker jezelf van een plek

De prijs voor het congres en deze investering in jezelf is € 125,- (ex. btw). Er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt! Een extra reden om je vliegensvlug in te schrijven? De eerste 20 officiële aanmeldingen voor het congres ontvangen de bestseller SLiM! van auteur Wout Plevier.

Koop hier je ticket! 

Gerelateerde Plus Insights

4 generaties op de werkvloer | Hoe werk je het beste samen?

Lees artikel