Plus Insights

Waar begin je in de zoektocht naar een nieuwe baan? Dominique koos voor Secretary Plus

Na 8,5 jaar HR te hebben gedaan bij een logistiek bedrijf besloot ik om op zoek te gaan naar een andere baan. Maar waar moest ik beginnen? Als alleenstaande moeder van 46 jaar…. Waar begon ik aan.

Bij Secretary Plus zag ik een leuke positie en besloot mijn cv te sturen. Gelijk werd ik gebeld dat men erg enthousiast was over mijn CV. Ik had tenslotte ook behoorlijke ervaring als management assistente en secretaresse.

Twee dagen later had ik al een kennismakingsgesprek. Wat gaven zij mij een warm gevoel en stelden mij gerust. De week erop heb ik een aantal assessments gedaan. Wat spannend vond ik dat. Na zoveel jaar bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt waar ik dacht alles onder de knie te hebben, moest ik een talen en grammatica assessment doen. Ook dat was goed gegaan.

Daarna heb ik nog een tweede gesprek gehad met Willemijn. Wederom voelde ik mij weer op mijn gemak. Zij begreep gelijk wie ik was, wat ik wilde en hoe de markt nu is qua salarissen. De dag erna kreeg ik te horen dat ik op gesprek mocht komen bij een mooi bedrijf. Secretary Plus heeft mij de juiste informatie gegeven over dit bedrijf en de positie.

Ook bood Secretary Plus mij een contract zodat ik bij hen in dienst kwam en gedetacheerd zou worden. Wat een enorme positieve verrassing was dat voor mij. Dat zou voor mij wel vastigheid geven en de mogelijkheid bieden om op zoek te gaan naar een passende en perfecte baan voor mij. Want wat voor bedrijf, cultuur en functie zou nou echt bij mij passen?  Binnen een korte tijd gaven de dames mij een gevoel dat ik er mag zijn en dat ze het belangrijk vinden dat er een perfecte match zou zijn. Secretary Plus heeft mij de ruimte en tijd gegeven om een beslissing te maken. Welke beslissing ik ook zou nemen, zij stonden achter mij. Wat een sociale, lieve en begripvolle meiden.

Lees meer over de perfecte match

Gerelateerde Plus Insights

Silvia

Het verhaal van Silvia: 32 jaar toewijding

Lees artikel

Marc Lammers over het bundelen van de krachten van generaties

Lees artikel