Plus Insights

Versterk uw organisatie met toptalent door middel van werving & selectie

Werving & selectie

In de dynamische wereld van bedrijfsvoering is het vinden van de juiste ondersteuning essentieel. Met de werving & selectie dienstverlening van Secretary Plus nemen we het werving- en selectieproces van een geschikte assistant volledig uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Ons ervaren team begrijpt de unieke behoeften van uw organisatie en gaat gericht op zoek naar de perfecte match, of het nu gaat om vaste functies of tijdelijke opdrachten. Wij verzekeren u van ervaren assistants die naadloos aansluiten bij uw bedrijfscultuur en doelstellingen.  

Bij Secretary Plus streven we ernaar om niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen. Wij geloven dat het versterken van uw team met een hoogwaardige assistant niet alleen uw operationele efficiëntie kan verbeteren, maar ook kan bijdragen aan het bereiken van uw bedrijfsdoelen. Met onze ervaren experts en op maat gemaakte aanpak, gecombineerd met een focus op kwaliteit, bieden wij de beste ondersteuning bij het vinden van de ideale assistant die perfect aansluit bij uw behoeften en bedrijfscultuur. Bij Secretary Plus streven we naar niets minder dan de gouden standaard in werving en selectie binnen de ondersteunende branche, en we zijn er trots op om u te helpen uw team te versterken met de juiste professional.  

Een van de voordelen van onze werving & selectie dienstverlening is dat de recent verworven assistant direct bij u in dienst treedt. Hierdoor kunt u snel profiteren van hun expertise en bijdrage aan uw organisatie.

Secretary Plus: uw betrouwe partner op het gebied van werving & selectie

Onze aanpak is op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften. We luisteren naar uw eisen en passen onze diensten aan om te zorgen voor de perfecte match. Met een uitgebreid netwerk van professionals in verschillende branches, kunnen we snel inspelen op uw wensen en behoeften. Met ruim 30 jaar aan ervaring in HR-dienstverlening en een team van experts, kunt u rekenen op hoogwaardig advies en kwalitatieve oplossingen.  

Bij Secretary Plus begrijpen we dat elke succesvolle plaatsing begint met een grondig begrip van zowel de behoeften van de werkgever als de vaardigheden en ambities van de personal assistant. Daarom worden al onze werving- en selectieprocessen geleid door toegewijde experts die beschikken over diepgaande kennis van de sector en een scherp oog voor talent.  

Geen twee organisaties zijn hetzelfde, en daarom geloven we bij Secretary Plus sterk in een maatwerkbenadering van werving en selectie. Door nauw samen te werken met onze opdrachtgevers om hun specifieke behoeften te begrijpen, kunnen we op maat gemaakte wervingsstrategieën ontwikkelen die zijn ontworpen om de beste kandidaten aan te trekken die perfect passen bij de bedrijfscultuur en het functieprofiel.  

Een grondige screening en evaluatie zijn essentieel om ervoor te zorgen dat alleen de meest gekwalificeerde assistants worden voorgesteld aan onze opdrachtgevers. Bij Secretary Plus voeren we een uitgebreid selectieproces uit dat bestaat uit cv-screening, telefonische interviews, competentiebeoordelingen en persoonlijke gesprekken om ervoor te zorgen dat elke voorgestelde management assistant voldoet aan de hoogste normen.  

Onze betrokkenheid stopt niet bij het vinden van de juiste kandidaat. Bij Secretary Plus bieden we uitgebreide ondersteuning gedurende het gehele wervingsproces, inclusief het coördineren van sollicitatiegesprekken, het verstrekken van waardevolle feedback aan assistants en werkgevers, en het beheren van het aanbiedingsproces om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.  

Het succes van Secretary Plus als wervings- en selectiepartner wordt weerspiegeld in de vele succesvolle plaatsingen die we hebben gerealiseerd voor zowel assistants als werkgevers. Maar nog belangrijker is dat we langdurige relaties opbouwen, gebaseerd op vertrouwen, integriteit en wederzijds respect, die verder gaan dan een enkele plaatsing.

Zo werkt ons werving & selectieproces 

  1. Start uw zoektocht met ons: fantastisch dat u op zoek bent naar een nieuwe collega! Wij denken graag met u mee om de perfecte match te vinden.
  2. Persoonlijke kennismaking: onze consultant staat klaar om uw bedrijf te leren kennen, of het nu face-to-face of via een virtuele ontmoeting is. We willen begrijpen wat uw organisatie uniek maakt en wie het beste past binnen de bedrijfscultuur.
  3. Effectieve werving: wij gaan direct aan de slag met het verspreiden van uw vacature via ons uitgebreide netwerk en op strategische locaties online. Met onze expertise en nauwkeurige screening kunnen we de juiste kandidaten vinden, of ze vinden ons zelf.
  4. Top assistants presenteren: we selecteren alleen de allerbeste assistants op basis van hun vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid. Onze gedetailleerde profielen geven u een helder beeld van wie zij zijn en waarom zij perfect zouden passen binnen uw team.
  5. Kennismaking tussen uw organisatie en de assistants: we regelen sollicitatiegesprekken waarbij u als werkgever de kans krijgt om de potentiële assistants te ontmoeten en te beoordelen. Wij zorgen ervoor dat deze ontmoetingen soepel verlopen en dat u de beste beslissingen kunt nemen.
  6. Een nieuwe collega verwelkomen: zodra de perfecte match gevonden is, vieren we samen de succesvolle aanwerving van jouw nieuwe collega. Proost op een nieuwe stap vooruit voor uw bedrijf!
  7. Doorlopende ondersteuning: gedurende dit hele proces staan wij aan uw zijde. Wij bieden niet alleen ondersteuning bij HR-vraagstukken, maar fungeren ook als uw strategische partner voor personeelszaken. We zijn slechts één telefoontje verwijderd voor pesoonlijke aandacht en snelle oplossingen.  

Kies daarom vandaag nog voor Secretary Plus en laat ons uw organisatie versterken met toptalent. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw team te optimaliseren en uw organisatie naar nieuwe hoogten te tillen.  

Buiten werving & selectie bieden wij ook nog andere diensten aan, namelijk detachering en consultancy. Voor meer informatie over onze diensten en hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen, bezoek de pagina voor bedrijven of bel naar: 036 529 9080