Detacheren

Zoekt u een assistant om een vaste of tijdelijke positie in te vullen? Wij bieden de beste assistants op elk niveau, ongeacht uw specifieke behoeften. Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte match. Benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben?

 

b2b-detacheren
In ons privacy statement kun je nalezen hoe je gegevens worden verwerkt.

Waarom detacheren?

Detacheren biedt uw organisatie flexibiliteit en gemak wanneer er behoefte is aan ondersteuning zonder langdurige verplichtingen aan te gaan of vast personeel aan te nemen.

Bij Secretary Plus begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we diverse pools van ervaren secretaresses, management assistants en office managers, die snel en efficiënt kunnen worden ingezet voor tijdelijke vervanging, projectondersteuning of het versterken van uw organisatie. Of het nu gaat om een plotselinge toename van werk, het invullen van specifieke expertise of het flexibel omgaan met veranderende behoeften, detacheren biedt de ideale oplossing.

Met onze zorgvuldig geselecteerde assistants en een op maat gemaakte aanpak, garanderen wij een perfecte match die perfect aansluit bij uw specifieke personeelsbehoeften.

werken-bij-secretary-plus

De perfecte match

Bij Secretary Plus onderscheiden we ons door de inzet van diverse pools van interim assistants. Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt te reageren op al uw personeelsvragen. Of het nu gaat om tijdelijke vervanging, projectondersteuning of het aanvullen van uw team, wij hebben de flexibele oplossing die u zoekt.

 • 01
  Diverse pools van assistants
  Wij beschikken over een breed scala aan gekwalificeerde (interim) assistants, zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan verschillende specialisaties en ervaringsniveaus.
 • 02
  Snel en efficiënt reageren
  Of het nu gaat om tijdelijke vervanging, projectondersteuning of het aanvullen van uw team, wij staan garant voor een snelle en efficiënte aanpak.
 • 03
  Flexibiliteit op maat
  Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden wij flexibele oplossingen die naadloos aansluiten op uw specifieke personeelsbehoeften.

Waarom Secretary Plus?

Persoonlijke aandacht

Onze aanpak is op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften. We luisteren naar uw eisen en passen onze diensten aan om te zorgen voor de perfecte match.

Breed netwerk

Met een uitgebreid netwerk van professionals in verschillende branches, kunnen we snel inspelen op uw wensen en behoeften.

Ervaring en expertise

Met ruim 30 jaar aan ervaring in HR-dienstverlening en een team van experts, kunt u rekenen op hoogwaardig advies en kwalitatieve oplossingen.

secretary-plus-klanten

Voor klanten

Vacature aanmelden

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

In ons privacy statement kun je nalezen hoe je gegevens worden verwerkt.

Dienstverlening Secretary Plus

Ontdek onze flexibele detacheringsdiensten

Op zoek naar hoogwaardige ondersteuning voor uw bedrijf? Onze detacheringsdiensten bieden de oplossing. Of het nu gaat om een secretaresse, directiesecretaresse, management assistant, office manager of personal assistant, wij leveren gekwalificeerde professionals die direct inzetbaar zijn.

Voordelen van detacheren

Door te kiezen voor detachering profiteert u van verschillende voordelen:

 • Flexibiliteit: pas het aantal personeelsleden aan op basis van uw behoeften en seizoensgebonden vraag.
 • Directe Inzetbaarheid: onze professionals zijn direct beschikbaar en kunnen snel aan de slag binnen uw organisatie.
 • Kostenbesparing: bespaar op wervings- en trainingskosten door gebruik te maken van onze ervaren krachten.

Maatwerkoplossingen

Wij begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke situatie en vereisten. Of het nu gaat om een kortlopend project of een langdurige samenwerking, wij vinden de juiste professional voor uw team.

Waarom kiezen voor onze detacheringsdiensten?

 • Expertise: met jarenlange ervaring in de zakelijke sector begrijpen wij uw behoeften als geen ander.
 • Kwaliteit: onze professionals worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge standaarden.
 • Efficiëntie: wij streven naar een soepele integratie van onze medewerkers in uw organisatie, waardoor u snel resultaat ziet.

Neem contact op voor meer informatie

Benieuwd naar wat onze detacheringsdiensten voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste personeelsoplossingen voor uw bedrijf.