Wij vinden jouw droombaan

Ben jij op zoek naar een nieuwe vaste baan als assistant? Met een groot netwerk en veel ervaring helpen wij jou met het vinden van jouw droombaan. Tijdens de zoektocht ontvang je van ons coaching, trainingen en persoonlijke begeleiding. Totdat we samen je vaste baan hebben gevonden, betalen wij je salaris door. 

 

Kennismaken?
Direct contact
secretary-plus-vaste-baan
In ons privacy statement kun je nalezen hoe je gegevens worden verwerkt.

Vacatures voor secretaresses

Op zoek naar vacatures voor secretaresses? Via Secretary Plus gaan we op zoek naar jouw perfecte droombaan. Ontdek hier een breed scala aan mogelijkheden in steden zoals Groningen, Zwolle, Amsterdam, Leeuwarden, Breda, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Arnhem en Nijmegen. Als secretaresse speel je een cruciale rol in het ondersteunen van het management en het soepel laten verlopen van kantooractiviteiten. 

Banen voor management assistants

Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander de perfecte match te creëren tussen assistant en werkgever. Vind jouw vaste baan als management assistants. Van Groningen tot Nijmegen. Van Leeuwarden tot Breda. Er zijn kansen voor getalenteerde professionals die ervaring hebben in het ondersteunen van leidinggevenden en het coördineren van zakelijke activiteiten.

Office manager vacatures

Ook voor de functie als office manager bieden we voldoende mogelijkheden. Met ons grote netwerk van opdrachtgevers zal jouw perfecte match er tussen zitten. Vind je het spannend om de stap te maken? Wij bieden jou tijdens onze samenwerking persoonlijke coaching en trainingen aan. Daarnaast ontvang je ook de financiële zekerheid, want totdat we je vaste baan hebben gevonden betalen wij je salaris.  

Administratieve vacatures

Droom jij stiekem van een carrièreswitch, is je huidige functie niet uitdagend genoeg meer of heb je het gevoel dat je stilstaat? Dan is dit je kans. Jij bent van nature flexibel ingesteld, proactief en communicatief sterk. Wij bieden verschillende administratieve functies zoals: management assistent, office manager, secretaresse, personal assistant, executive assistants, directiesecretaresses et cetera. 

Samen met jou kijken we wat jouw droombaan inhoudt. Welke branche spreekt jou aan? Op welke locaties zou jij willen werken? En wat vind jij belangrijk in een nieuwe vaste baan? Kijkend naar jouw competenties, behoeftes en wensen gaan we aan de slag met een persoonlijke selectie van potentiële banen voor jou.