De voordelen die Secretary Plus biedt

Direct een goed salaris
Terwijl wij op zoek gaan naar jouw perfecte vaste baan, ontvang je direct een goed  salaris van €2.250 tot €4.250 (afhankelijk van je ervaring). 

 

Professioneel netwerk
Secretary Plus werkt al meer dan 30 jaar met alle grote en middelgrote bedrijven in Nederland en biedt daarmee een enorm netwerk. 

 

Persoonlijke begeleiding
We kijken naar jouw competenties, behoeftes en wensen. Hierna maken we een persoonlijke selectie van potentiële vaste banen. Maar, jij bent in charge! Wij zoeken tot jij helemaal tevreden bent. 

 

De perfecte fit
Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander dat de ene baan als Assistant, de andere niet is. Wij vinden wat bij jou past en gaan je volledig ontzorgen.  

 

Ga voor die perfecte match en vind jouw vaste baan!

Een assistant zoals jij is gewild bij de leiders van vandaag en morgen. Maar hoe kies je nou die ene baan waar je lang blij van blijft? Wij gaan met jou op zoek tot we de perfecte match hebben gevonden. We never settle for less. Want met 30 jaar ervaring in assistant-to-manager matchmaking en het grootste netwerk van Nederland, weten wij dat we jou kunnen koppelen aan die baan die jij verdient.

Go for it! Dus, settle niet voor minder en sign up voor een kennismaking met ons.

P.S. Heb je een baan en vind je het spannend om over te stappen? We got you, want totdat we echt de perfecte match hebben gevonden betalen wij je salaris.

Secretary_Plus
Secretary Plus_recruitment

Secretary Plus

De perfecte match, daar gaan we voor. Onze assistants zijn zo goed dat ze het blinde vertrouwen krijgen van iedereen binnen de organisatie en daarbuiten. Ze zijn schaars en daarom zijn we er zuinig op. Het zijn de ultieme verbinders, ontzorgers, oplossers. Bij Secretary Plus doen we dan ook niets liever dan deze mensen vinden en verbinden aan de juiste organisaties, de perfecte match. Maar naast de perfecte match leveren wij diensten die assistants en organisaties succesvol maken. Van ontwikkelmogelijkheden tot outsourcingstrajecten en van consultancy tot online opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

  • Terwijl wij voor je zoeken in jouw gewenste regio, betalen we alvast je salaris
  • Reiskostenvergoeding van 0,24 cent per kilometer
  • 25 vakantiedagen én 8,33% vakantiegeld

 

Wie ben jij?

Je weet wat je wilt, maar nog niet wat dit voor jou betekent. Binnen het assistant vak is het lastig in te schatten wat de exacte inhoud van een functie is. Wij weten net zo goed als jij dat een assistant bij het ene bedrijf een heel ander takenpakket heeft als iemand met dezelfde functietitel bij een ander bedrijf. Jij weet wel dat ondersteunen jouw passie is en je de volgende ervaring en competenties bezit:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je hebt minimaal één jaar ervaring binnen het secretariële vakgebied (relevante opleiding of stages tellen wij ook mee)
  • Je bent flexibel, proactief, communicatief sterk en discreet
  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week
Secretary_Plus

Zij gingen je voor en vertellen over de zoektocht naar een vaste baan

Een contract terwijl wij de perfecte baan voor je zoeken?

Waarom zelf zoeken naar een nieuwe baan als wij dat beter kunnen en je tijdens het zoeken al betaald krijgt? Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het staat er écht: bij Secretary Plus word je nu betaald terwijl je wacht. Wij gaan ver om ervoor te zorgen dat assistants, secretaresses en officemanagers op de juiste plek terechtkomen.

 

GettyImages-1289220545

Sollicitatieprocedure

1. Jouw reactie
Het begint bij jouw interesse en het achterlaten van je gegevens via het formulier onder aan deze pagina.

2. Kennismaking
We nemen contact met je op om een kennismaking in te plannen. In dit gesprek bespreken we je wensen en ambities. 3. Een aantal vragen
Om erachter te komen wat jouw kwaliteiten zijn, doen we een taaltest en eventueel een competentietest.

4. Aanbod
In een tweede gesprek bespreken we wat we jou kunnen bieden en doen we je een aanbod. 

5. Aan de slag!
Wij gaan aan de slag voor jou en gaan in ons professionele netwerk op zoek naar jouw perfecte match. Ondertussen geniet jij alvast van je salaris.

Heb je vragen?

Ben je enthousiast geworden over wat je gelezen hebt op deze pagina maar heb je toch nog vragen? Willemijn weet alles over het werken als Management Assistant en staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. Je kunt per e-mail contact opnemen via wromijnheling@secretary-plus.nl of via LinkedIn!
SophieBelPhotography_25-05_S+-20

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat je gegevens achter in het formulier.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

 

Kennismaken?