Maak kennis met onze assistants met PA for a Day!

PA's zijn onmisbaar en zeker in deze tijd! Zij zorgen ervoor dat managers en leiders zich volledig kunnen focussen op hun core business. Er rust en ruimte gecreëerd wordt voor groei en dagen effectief gepland worden. In deze onzekere tijden waarin we verkeren met elkaar, willen we als Secretary Plus zijnde iets betekenen. In de hectiek die nu heerst zijn Assistants onmisbaar. Zij kunnen er voor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en de business doorgaat. Zo kunnen zij bijvoorbeeld met hun organisatorische skills gecancelde events omzetten naar een virtueel event. 

Omdat wij weten welke waarde onze Assistants toevoegen aan het succesvol laten zijn van organisaties, willen wij de managers en leiders van vandaag en morgen de kans geven om (eenmalig kosteloos) kennis te maken met onze Assistants. Om zo te laten ontdekken welke waarde onze Assistants toevoegen; al binnen één dag met PA for a Day.  

Meld u aan voor PA for a Day.

* PA for a Day is een kosteloze actie van Secretary Plus waarop Actievoorwaarden van toepassing zijn.

In vier stappen naar uw eigen PA for a Day

 

1

Contact

Ervaar zelf wat een PA for a Day al binnen één dag voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op via uw dichtstbijzijnde kantoor of laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

 

2

Inventarisatie

Een consultant van Secretary Plus neemt contact met u op en inventariseert hoe en met welke assistant wij u de meest toegevoegde waarde kunnen geven. Tijdens het (telefonische) contact bespreken wij met u wanneer u uw PA for a Day mag verwachten.

 

3

De perfecte match

Op basis van alles wat besproken is tijdens het telefonisch contact bepaalt onze consultant de perfecte match voor u. Wanneer zij/hij deze heeft gevonden ontvangt u alvast een eerste kennismaking zodat u vast kunt wennen aan uw PA for a Day.

 

4

PA for a Day

De dag waarop uw PA for a Day een dag met/bij u (virtueel) komt meewerken en de toegevoegde waarde van Secretary Plus gaat aantonen. 

Meld u hier aan voor PA for a Day (kosteloos)

Meld u aan voor PA for a Day en ervaar zelf de toegevoegde waarde van de Assistants van Secretary Plus. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om te komen tot uw perfecte match.

Aanvraag PA for a Day

Hoe weet u van de campagne PA for a Day?*
Door uw aanvraag te versturen, gaat u akkoord met de Actievoorwaarden.
In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.

Onze relaties over de toegevoegde waarde van Secretary Plus

Secretary Plus is de verbinder tussen Assistants en de markt. Hierin spelen zij een belangrijke rol, gezien het feit dat zij innoveren en meebewegen met de veranderende vraag uit de markt.
Simpelweg omdat bij Secretary Plus de beste Assistants staan ingeschreven.
 Wij konden kiezen uit meerdere Assistants en er werd goed aangevoeld hoe snel en welk type Assistant wij nodig hadden.

- ING -

- D+M Group -

- Nevi -