Nieuws overzicht

Secretary Plus voor vierde keer op rij een Great Place to Work!

Voor het vierde jaar op rij is Secretary Plus gisteravond uitgeroepen tot een Great Place to Work. Wederom is dit een ontzettend mooie bekroning op onze inspanningen om Secretary Plus voor onze medewerkers een fijne werkgever te laten zijn, waar zij waardering voelen, zich prettig voelen en zichzelf kunnen ontplooien. Dat onze collega's dat ook echt zo ervaren is wederom een prachtig compliment.

In De Hallen Studio in Amsterdam mochten wij tijdens het Great Place to Work gala de award in ontvangst nemen. "Ik kan wel zeggen dat ik wederom enorm trots ben", aldus Marion van Happen, algemeen directeur Secretary Plus Nederland. "Voor de vierde keer deze prachtige award in ontvangst nemen voelt natuurlijk fantastisch. We werken er hard aan om ook echt een Great Place to Work te zijn en te blijven. Dit zit in het DNA van onze organisatie. Want een Great Place to Work straal je uit en dat hebben we dit jaar ook heel letterlijk genomen. We hebben onze positionering afgelopen jaar gerevitaliseerd en ervoor gekozen om onze eigen mensen een podium te geven. Wie beter dan zij zelf kunnen vertellen over waarom zij iedere dag met plezier naar hun werk gaan en waar Secretary Plus voor staat. De keuze om onze eigen mensen een rol in de nieuwe positionering te geven is dan ook een hele logische.

Naast de nieuwe positionering gaan we met collega’s in gesprek om wensen en behoeften die zij hebben op vlak van bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden en ontwikkelbehoeften naar voren te halen. Ook bespreken we dan wat er anders kan of moet. Ik vind het heel belangrijk om te weten wat er speelt, dicht bij de mensen te zijn en te kijken of we aan de wensen en behoeften kunnen voldoen. Een hele belangrijk investering want ik vind het belangrijk dat ik en het MT weten wat er speelt. Daarnaast zijn collega's met name tevreden over op manier waarop wij innoveren, zoals de implementatie van de onboardingapp Appical en het interne communicatieplatform Speakap. Maar ook met onze eigen University, waarmee we nog meer investeren in onze eigen mensen met betrekking tot opleidingen en trainingen. Onze mensen zijn het grootste kapitaal en daarom zijn ze voor ons heel waardevol. Kwaliteit daar staan we voor, op alle vlakken. En dat we blijven doen.”

 

Great Place to Work