• Het Secretary Plus Salaris- en Functieonderzoek 2016 is uit

  jun 10, 2016, 11:31 by Stephanie Pereboom
  Steeds meer assistants werken op hbo-niveau, maar het salaris blijft daar vaak bij achter. Dat blijkt uit het Salaris- en Functieonderzoek van Secretary Plus onder ruim 6.500 Europese assistants.
  Full story
 • Eerste exemplaar van het Salaris- en Functieonderzoek 2016 uitgereikt

  jun 10, 2016, 11:13 by Stephanie Pereboom
  Het eerste exemplaar van het Salaris- en Functieonderzoek is uitgereikt aan Germa Tiemissen, assistant bij Ball Packaging Europe. Germa is tevens de winnaar van de iPhone die werd verloot onder alle 6.500 respondenten van het onderzoek.
  Full story
 • Recruit verklaart bod op USG People onvoorwaardelijk

  jun 2, 2016, 14:18 by Stephanie Pereboom
  Recruit en USG People kondigen vandaag aan dat Recruit haar eerder aangekondigd openbaar bod op alle aandelen van USG People onvoorwaardelijk is.
  Full story
 • Secretary Plus lanceert Appical voor nieuwe collega's

  mei 19, 2016, 14:46 by Dick Roseboom
  Nieuwe medewerkers van Secretary Plus kunnen nog voor hun eerste werkdag kennismaken met collega’s, de bedrijfscultuur en beschikken over relevante informatie om goed voorbereid aan hun eerste werkdag te starten
  Full story
 • Secretary Plus ‘picks the brain’ van jongerendenktank KidsMindz Foundation

  mei 2, 2016, 10:47 by Stephanie Pereboom
  Hoe kijken jongeren aan tegen het vak van assistant? En tegen de manier waarop Secretary Plus zich als merk presenteert aan de buitenwereld? “Het is bijzonder verfrissend om jongeren te laten duiken in onze wereld en van hen pure feedback terug te krijgen. We wilden out-of-the box en we kregen dan ook echte out-of-the-box reacties”, zegt algemeen directeur van Secretary Plus Marion van Happen.
  Full story
 • Mind the gap: Secretary Plus salarisonderzoek

  apr 21, 2016, 11:44 by Stephanie Pereboom
  Hoe staat het met de ontwikkelingen en de invulling van de rol van de assistant, de beloning en de doorgroeimogelijkheden? Met trots presenteren wij dan ook begin mei het Secretary Plus salarisonderzoek 2016. Maar op Assistant Day geven wij alvast een kleine sneak preview.
  Full story
 • 600 plaatsen Secretary Plus webinars binnen no time vol

  apr 21, 2016, 09:02 by Dick Roseboom
  Managers hebben massaal hun assistants een webinar kado gedaan voor Assistant Day. Vandaag zullen zeshonderd assistants een webinar volgen via Secretary Plus
  Full story
 • Secretary Plus voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot Great Place to Work

  mrt 23, 2016, 13:17 by Stephanie Pereboom
  Gisterenavond is Secretary Plus tijdens het jaarlijkse Great Place to Work gala voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot een Great Place to Work. Hiermee wordt aangetoond dat wij investeren in goed werkgeverschap en de professionele groei van onze mensen. Dat onze collega's dat ook echt zo ervaren is een grote blijk van waardering.
  Full story