Assistant of the Year 2017

Voor de Assistant of the Year Award zoeken wij assistants die altijd net dat beetje extra geven. Een duidelijke visie hebben op het vak en denken in kansen en mogelijkheden. Zichzelf goed weten te presenteren (online en offline) en een jaar lang namens Secretary Plus ambassadeur van het vak willen zijn en hun enthousiasme voor het vak willen laten zien en overdragen. Herken jij je hier in of herkent u hier uw assistant in? Vul dan snel het aanmeldingsformulier om kans te maken op deze fantastische Award.

 

Hoe ziet het Assistant of the Year traject eruit?

Hoe word je Assistant of the Year 2017? Wat vragen en bieden wij jou gedurende het traject? Hieronder zie je hoe het Assistant of the Year traject er stap voor stap uit ziet:

ms

28 augustus 2017 - Mogelijkheid tot aanmelden is geopend!

Wil jij of ken jij iemand die de titel Assistant of the Year 2017 verdient? Meld jezelf of diegene dan nu aan! Aanmelden kan tot 15 oktober 2017; wees er dus op tijd bij!

le

15 oktober 2017 - Mogelijkheid tot aanmelden is gesloten.

Het is vanaf zondag 15 oktober helaas niet meer mogelijk om je aan te melden. Wil jij heel graag Assistant of the Year 2017 worden? Meld je dan vóór de 15e van oktober aan!

hr

20 oktober 2017 - Deadline aanleveren video-pitch en business case

Op 20 oktober is de deadline van het aanleveren van je video-pitch en business case. Beiden worden beoordeeld door de jury op de Challenge Day op 10 november in Almere. In jouw persoonlijke video-pitch willen we graag terug zien waarom jij de titel Assistant of the Year verdient? De business case staat in het teken van jouw rol als assistant binnen de organisatie waar je werkzaam bent. Verdere details over de video-pitch en business case volgen na jouw aanmelding per e-mail. 

pr

10 november 2017 - Challenge Day op het hoofdkantoor in Almere

D-Day! Iedereen presenteert zijn/haar business case tijdens een presentatie van ongeveer 5 minuten. De presentatie wordt samen met de business case en video-pitch beoordeeld door de jury.  Nadat alle presentaties hebben plaatsgevonden, volgt een heerlijke lunch en gaat de jury in beraad. In de tussentijd vertellen twee top assistants (wellicht kennen jullie ze :-)!) over hun werk als assistant. Als de jury de lastige keuze heeft gemaakt, wordt de winnaar uitgeroepen tot Assistant of the Year! Na alle felicitaties volgt er een afsluitende borrel met een hapje en een drankje.

Het exacte programma, tijden en locatie wordt later bekend gemaakt, maar het belooft sowieso een inspirerende dag te worden!

Ben jij of ken jij de Assistant of the Year 2017?

Ik ben een Assistant

Ben jij een assistant die altijd meer geeft dan is gevraagd? Heb jij een duidelijke visie op het vak? En denk jij in kansen en mogelijkheden? Dan verdien jij de Assistant of the Year Award 2017! Geef jezelf nu op door onderstaand formulier in te vullen en wie weet word jij een jaar lang namens Secretary Plus de ambassadeur van het vak.

Ik ben een Manager

Voor de Assistant of the Year Award zoeken wij assistants die altijd net dat beetje extra geven. Een duidelijke visie hebben op het vak en denken in kansen en mogelijkheden. Zichzelf goed weten te presenteren (online en offline). Herkent u uw assistant hierin? Dan verdient uw assistant de Assistant of the Year Award en nodigen wij u van harte uit om uw assistant aan te melden.


De juryleden

Wie gaan jouw business case, video-pitch en presentatie beoordelen? Wij stellen je graag voor aan de vakjury van de Assistant of the Year Award 2017:
Marieke Voskuil

Jurylid Marieke Voskuil
Executive Assistant to the Ambassador and Deputy Chief of mission Protocol Officer in New Delhi en Assistant of the Year 2016

Willemijn Goede


Jurylid Willemijn Goede
Manager Business Support EY

Nathalie Thielen

Jurylid Nathalie Thielen
Personal Assistant Marco Borsato

Marloes Puik

Jurylid Marloes Puik
Operationeel Manager Secretary Plus

Wat kan je winnen?

Alsof de titel Assistant of the Year en het ambassadeursschap niet genoeg zijn :-), zijn er ook dit jaar weer prachtige prijzen te winnen!

We presenteren graag een kleine greep uit onze mooie partnerships!

Treatwell def
LaDress def
Easy Way def
Walibi def

Assistant of the Year - en dan?

Als Assistant of the Year gaat het jou niet alleen om de titel. Nee, voor jou is het veel meer dan dat. Jij draagt het assistant vak een warm hart toe en wilt je hiervoor fanatiek inzetten. Komend jaar doe je dan ook niets liever dan je als ambassadeur van het vak het vak promoten. De ene keer is dit door middel van het delen van jouw visie en ideeën in een blog op de website, de andere keer tijdens een event over de rol van de assistant van de toekomst. Hierin wordt je ook gechallenged om zelf initiatieven en ideeën aan te dragen.

Kortom, ben jij een echte ambassadeur van het vak, heb jij een duidelijk visie en vind jij het geweldig om deze te delen en met mensen hier over in gesprek te gaan? Dan dagen wij jou uit om je nu op te geven voor de Assistant of the Year!

Van Expect More Award naar Assistant of the Year Award

Afgelopen jaren hebben wij met veel plezier de Expect More Awards uitgereikt. Wij zagen dat de aanmelding de laatste jaren van Nederlandse assistants over de hele wereld kwamen. Zo was de winnaar van 2016, Marieke Voskuil, destijds werkzaam bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Washington en later in New Delhi. Tijd voor een naam die veel beter zegt waar deze fantastische award voor staat, Assistant of the Year. Want of je nu werkzaam bent in Nederland, een internationale rol bekleedt of ergens anders in de wereld je functie uitvoert. Je voegt een prachtige waarde toe aan het succesvol laten zijn van organisatie en daarmee ben je een voorbeeld voor het vak en inspiratie voor vakgenoten. 

We delen graag een overzicht van een aantal finalisten van afgelopen jaren.

Simone Vis
Simone Vis
Executive Assistant Sonion Nederland
Jeanine400x400

Jeanine Schouwenaars
PA / Executive Secretary to the EVP & COO Schiphol Group

Germaine Ram-Poppen

Germaine van Ram-Poppen
Executive Assistant for the Chief E-commerce & Innovation Officer Ahold Delhaize

Marieke Voskuil

Marieke Voskuil
Executive Assistant / Protocol Officer - Netherlands Embassy New Delhi

Aanmelden Assistant of the Year 2017

Helaas is het niet meer mogelijk om jezelf of iemand anders aan te dragen voor de titel Assistant of the Year 2017.

Contact!

Heb jij vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!