Nieuws overzicht

Secretary Plus lanceert Campagne PA for a Day

Almere, 23 oktober 2017 - De traditionele secretaresse heet tegenwoordig Personal Assistant. En ook de rol is anders. Een Personal Assistant is veel meer een sparringpartner, een verbinder, een oplosser of zelfs een vertrouwenspersoon. Het zijn goed opgeleide professionals die alert zijn, proactief handelen, beschikken over een helicopterview en hun manager altijd net een stapje voor zijn. Maar hoe vind je een Personal Assistant die perfect bij jou en je organisatie past en al deze eigenschappen combineert? Bij Secretary Plus kun je  er één op proef nemen, tijdens de actie ‘PA for a Day’.

Met ‘PA for a Day’ stelt Secretary Plus haar PA’s tijdelijk en vrijblijvend beschikbaar, zodat bedrijven en managers ontdekken en ervaren welke grote toegevoegde waarde een veelzijdige, meedenkende en doortastende PA heeft.

Met een onconventionele campagne introduceert Secretary Plus haar PA’s in een gepersonaliseerde video en in de vorm van een 3D-model aan potentiële nieuwe klanten. In een LinkedIn- of Whatsappvideo wordt de manager gekoppeld aan de PA die goed past bij zijn of haar profiel en de desbetreffende sector. In de video wordt de manager persoonlijk aangesproken en is te zien hoe de match tot stand komt. Dat gebeurt door gegevens uit het LinkedIn-profiel van de klant te koppelen aan het profiel van de PA. Zo ziet hij hoe een 3D-model van de PA wordt gemaakt. Een dag na de video wordt deze 3D-pop - een levensechte weergave van de echte PA - bij de manager op kantoor bezorgd, met het voorstel om de echte PA een dag te laten meedraaien.

De juiste professional voor de juiste organisatie

“Een organisatie kan alleen succes hebben als de mensen die er werken, kunnen doen waar ze goed in zijn. Door zich te ontplooien, elkaar te vertrouwen en een gezamenlijk doel te hebben. De wereld verandert snel: functies vervagen en van managers wordt steeds meer verwacht. Wij helpen organisaties het beste uit zichzelf te halen door managers en leiders op het hoogste niveau te supporten. Dit doen we door de juiste mensen te vinden en verbinden aan de juiste organisaties”, vertelt Marion van Happen, algemeen directeur van Secretary Plus. “In deze campagne stellen we potentiële relaties op een onconventionele manier voor aan de PA die het beste past bij het persoonlijk profiel. Dit doen we met een knipoog, omdat we mensen met andere ogen naar deze functie willen laten kijken. En dat kan het beste door een PA te laten meedraaien binnen de organisatie en zo te laten zien welke waarde een PA toevoegt en hoe hij of zij een bijdrage kan leveren aan het succes van de organisatie.”

Over Secretary Plus

Secretary Plus helpt organisaties om het beste uit zichzelf te halen door managers en leiders op het hoogste niveau te supporten. Samen creëren we succesvolle organisaties. Want hoe meer dat er worden hoe beter dat is. Bij Secretary Plus willen we deze mensen vinden en verbinden aan de juiste organisaties: de perfecte match. Secretary Plus bemiddelt in supportfuncties binnen diverse vakgebieden. Of het nu gaat om een Executive Assistant of een Assistant met een specialisatie in bijvoorbeeld Finance, HR, Marketing of Sales.

Secretary Plus is onderdeel van USG People, dat deel uitmaakt van Recruit: één van de grootste HR-dienstverleners ter wereld. USG People biedt klanten onder meer een grote verscheidenheid aan flexibele personeelsoplossingen, advisering op het gebied van personeelszaken, personeelsmanagement, werving en selectie van vast en flexibel personeel, loopbaanbegeleiding en personeelsopleidingen. Naast Secretary Plus bestaat USG People uit Start People, Unique en USG Professionals.

Raadpleeg voor meer informatie onze website: https://secretary-plus.nl/pa-for-a-day

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marleen Smith, Marketing Manager van Secretary Plus, telefoon: (06) 18 54 36 19; e-mail: MSmith@secretary-plus.nl