Nieuws overzicht

En de winnaar van de Expect More Award 2016 is...

De winnaar van de Expect More Award 2016 is bekend! Na een zenuwslopende finale ging Marieke Voskuil naar huis met de titel 'Assistant van het jaar' en is daarmee de ambassadeur van het assistant vak. Marieke ontving de prijs uit handen van Algemeen Directeur Marion van Happen en winnares van de Expect More Award 2015, Jeanine Schouwenaars.

De finale vond plaats tijdens ons Direct Team Booster in de Kazerne in Eindhoven. Een dag waarbij onze assistants volop zijn geïnspireerd door gastsprekers. Dit jaar door onze trainer Silvia van Dijk, Juliette Verhaegen en viervoudig olympisch kampioen Leontien van Moorsel. Na een korte complitatie van het Expect More Award traject, het tonen van de finale opdrachten aan het publiek en de lovende woorden van de coaches aan 'hun finalist', was het moment daar. 

De jury, bestaande uit Walter Hueber (CEO Cammio), Maurice Verwer (Director Facility Management & Business Support bij PwC), Jeanine Schouwenaars (winnares van 2015 en management assistant bij Unilever) en Marion van Happen, vonden met de gedrevenheid, professionaliteit en de visie op de rol van de assistant, Marieke de terechte winnaar. 

Het was een moeilijke opgave voor de jury. Het niveau van de finale opdrachten was zeer hoog en alle vier de finalisten hadden goede en innovatieve ideeën. Afscheid nemen van Lizzy Visser, Mariska Vermeulen en Sandra Freijters doen wij dan ook niet. Aankomend jaar zullen zij ook regelmatig voorbij komen en zullen wij gezamenlijk hun ideeën voor het assistant vak uitvoeren. 

Wij willen Lizzy, Mariska, Sandra en Marieke bedanken voor hun inzet tijdens het hele traject en Marieke nogmaals van harte feliciteren met deze titel.