• Assistant Day 2019

  apr 18, 2019, 08:49 by Stephanie Pereboom
  Verandering is een constante factor in het assistant vak. Eerder werd er veelal met angst gekeken naar de technologische ontwikkelingen en wat de consequenties of impact hiervan op het vak zouden kunnen zijn.
  Full story
 • USG People past koers aan op snel veranderende arbeidsmarkt

  nov 5, 2018, 11:25 by Marleen Smith
  USG People heeft vanochtend haar nieuwe koers gepresenteerd. Om nog beter in te spelen op de snelle veranderingen op de arbeidsmarkt, past de een na grootste uitzendorganisatie van Nederland haar organisatiestructuur aan.
  Full story
 • 20-jarig jubileum Direct Team

  okt 9, 2018, 09:44 by Stephanie Pereboom
  3 oktober 2018 was voor ons een bijzondere dag. De dag dat het Direct Team van Secretary Plus 20 jaar bestond.
  Full story
 • Identiteitsfraudeurs geven zich uit als consultant

  sep 19, 2018, 17:22 by Stephanie Pereboom
  De brancheorganisatie ABU heeft ons geïnformeerd over het feit dat onder het mom van ‘wij hebben een baan voor je’ kandidaten en potentiële sollicitanten gebeld worden, zogenaamd door een consultant van een uitzendorganisatie.
  Full story
 • Excellentie Programma Secretary Plus bereidt Deltion studenten voor op carrière als Assistant

  jun 27, 2018, 09:11 by Marleen Smith
  Om de aansluiting van het mbo-onderwijs op de arbeidsmarkt te verbeteren, hebben het Deltion College in Zwolle en Secretary Plus de handen ineengeslagen. Gisteren rondden 17 studenten het Excellentie Programma af, een programma dat in het teken stond van het vak Personal Assistant.
  Full story
 • Maike Nieuwenhuys algemeen directeur USG Business Services

  mei 3, 2018, 10:32 by Marleen Smith
  In deze hoedanigheid is Nieuwenhuys verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van de drie bedrijfsonderdelen van USG Business Services: Easy Way Chauffeursdiensten, Receptel en Secretary Plus.
  Full story
 • General Manager Marloes Puik bespreekt live op radio Veronica de 5 misvattingen over het vak met Giel Beelen.

  apr 19, 2018, 12:54 by Marleen Smith
  General Manager Marloes Puik live in de uitzending van Giel Beelen op Veronica over de 5 missopvattingen van het vak secretaresse.
  Full story
 • Een secretaresse haalt toch vooral koffie? De 5 grootste misvattingen over Secretaresses

  apr 19, 2018, 01:27 by Marleen Smith
  Het is vandaag weer Secretaressedag. De dag om secretaresses in Nederland in het zonnetje te zetten! Bij Secretary Plus merken we dat er best wat misvattingen zijn over dit beroep. Vandaag is een mooie dag om dit onbegrip uit de wereld te helpen, want het beroep is vele malen veelzijdiger en inhoudelijker dan gedacht wordt! Secretaresses, door ons liever assistants genoemd, hebben een onmisbare rol binnen organisaties. Hierbij de vijf grootste misvattingen over het beroep ‘secretaresse’.
  Full story
 • En de Assistant of the Year 2017 is..

  nov 10, 2017, 22:07 by Stephanie Pereboom
  De winnaar van de Assistant of the Year 2017 is gekozen! Babette Christoforou is de gelukkige winnaar en daarmee kwam vandaag een einde aan een spannende dag op het hoofdkantoor van Secretary Plus in Almere.
  Full story
 • Secretary Plus lanceert Campagne PA for a Day

  okt 23, 2017, 09:45 by Stephanie Pereboom
  Hoe vind je een Personal Assistant die perfect bij jou en je organisatie past en al deze eigenschappen combineert? Bij Secretary Plus kun je er één op proef nemen, tijdens de actie ‘PA for a Day’.
  Full story
 • Interview Flexnieuws "De vraag naar assistants neemt toe. Het vak heeft zich verdiept en vraagt hbo werk- en denkniveau."

  aug 3, 2017, 09:22 by Marleen Smith
  Functietitel ‘secretaresse’ verdwijnt, vraag naar assistants neemt toe Interview met Marleen Smith, marketing manager bij Secretary Plus, gespecialiseerd in de bemiddeling, het begeleiden en ontwikkelen van office professionals.
  Full story
 • We beantwoorden graag al je vragen

  jul 3, 2017, 11:24 by Stephanie Pereboom
  Ook wat betreft nieuwe innovaties zitten we bij Secretary Plus niet stil. Wellicht heb je het al voorbij zien komen op onze website: de chatbot. Met de chatfunctie helpen we bezoekers op onze site om snel de juiste informatie te vinden en vragen te beantwoorden.
  Full story
 • Career Booster

  jun 2, 2017, 16:16 by Stephanie Pereboom
  Na een succesvolle eerste Career Booster organiseren wij op aanstaande vrijdagochtend 9 juni, tussen 9.00 uur en 11.00 uur de volgende Career Booster!
  Full story
 • Meet & Greet

  apr 5, 2017, 10:59 by Stephanie Pereboom
  Vorige week vond onze eerste Meet & Greet plaats op ons kantoor in Utrecht. Deze middag/avond stond in het teken van kennismaken met geïnteresseerde kandidaten voor onze vacatures van Direct Team Assistant en Consultant.
  Full story
 • Secretary Plus voor vierde keer op rij een Great Place to Work!

  mrt 22, 2017, 09:16 by Stephanie Pereboom
  Voor het vierde jaar op rij is Secretary Plus gisteravond uitgeroepen tot een Great Place to Work. Wederom is dit een ontzettende mooie bekroning op onze inspanningen om Secretary Plus voor onze medewerkers een fijne werkgever te laten zijn, waar zij waardering voelen, zich prettig voelen en zichzelf kunnen ontplooien
  Full story
 • En de winnaar van de Expect More Award 2016 is...

  nov 22, 2016, 14:43 by Stephanie Pereboom
  De winnaar van de Expect More Award 2016 is bekend! Na een zenuwslopende finale ging Marieke Voskuil naar huis met de titel 'Assistant van het jaar' en is daarmee de ambassadeur van het assistant vak. Marieke ontving de prijs uit handen van Algemeen Directeur Marion van Happen en winnares van de Expect More Award 2015, Jeanine Schouwenaars.
  Full story
 • Secretary Plus lanceert nieuwe positionering

  sep 29, 2016, 16:03 by Stephanie Pereboom
  Secretary Plus is de afgelopen jaren sterk veranderd. De huidige positionering sluit onvoldoende aan bij de organisatie die Secretary Plus nu is en de toegevoegde waarde van de dienstverlening.
  Full story
 • Met trots presenteren wij de partners van de Expect More Award 2016

  sep 5, 2016, 10:55 by Stephanie Pereboom
  Over iets minder dan een maand weten we wie zich de winnaar van de Expect More Award 2016 mag noemen. De vier finalisten, Marieke, Mariska, Lizzy en Sandra zijn druk bezig met het finale traject.
  Full story
 • De finalisten van de Expect More Award 2016 zijn bekend!

  jul 13, 2016, 13:27 by Stephanie Pereboom
  De jury is eruit. De finalisten van de Expect More Award 2016 zijn bekend! Ook dit jaar bieden wij weer een mooi podium aan de toppers uit het vak. De verwachtingen zijn hoog!
  Full story
 • Wie wordt de opvolger van Jeanine Schouwnaars en wint de Expect More Award 2016?

  jul 13, 2016, 08:41 by Stephanie Pereboom
  De nominees zijn bekend. Ook dit jaar zijn er weer top assistants aangemeld!
  Full story