Eelkje van der Veen

Direct Team Assistant

"Acht jaar heb ik met veel plezier als management assistant gewerkt bij een verzekeringsmaatschappij. Toch begon langzaam het idee van een nieuwe uitdaging te kriebelen. Maar wat ik precies wilde wist ik echt niet. Via een Direct Team Assistant, die geplaatst was bij mijn toenmalige werkgever, ben ik bekend geworden met Secretary Plus. 

Ik mocht al snel op gesprek komen in Utrecht. Dit eerste oriënterende gesprek was heel fijn en bood mij goed inzicht in de diverse mogelijkheden. Tijdens het gesprek kwam ook het Direct Team ter sprake. Dit klonk zo goed, dat ik er kort, maar goed over heb nagedacht en eigenlijk heel snel de knoop heb doorgehakt om hiervoor te gaan! De diversiteit van de opdrachten sprak mij enorm aan. Het ontdekken van verschillende branches, het werken op verschillende lagen van een organisatie en het werken binnen diverse bedrijfsculturen is een interessante ontdekkingstocht. 

Mijn eerste opdracht was meteen een enorme uitdaging. Ik werd directie assistent bij een groot Nederlands retailbedrijf. Wat een andere wereld dan waar ik vandaan kwam, maar het vertrouwen wat ik kreeg vanuit Secretary Plus gaf me een enorme boost. Ik verving iemand die helaas langdurig afwezig zou zijn. Erg pittig, maar ik besloot om er vol voor te gaan en er een succes van te maken. Vanuit het bedrijf kreeg ik veel vertrouwen, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde.

Na de eerste drie maanden werd mijn contract met nog eens drie maanden verlengd. Erg fijn, want de eerste drie maanden waren ontzettend leerzaam. Naast taken als het organiseren van (externe) MT-dagen, personeelsmiddagen, complex agendabeheer en het notuleren van verschillende vergaderingen was ik ook betrokken bij het opnieuw vormgeven van het in- en externe HR-proces. 

Het bijzondere van Direct Team Assistant zijn, is dat je echt een sparringspartner bent van jouw manager of directeur. Het ontlasten, meedenken en ontzorgen van managers/directieleden is waar ik goed in ben en waar ik elke dag weer energie van krijg. 

Bij Secretary Plus kun je leuke en nuttige webinars volgen om je kennis op verschillende gebieden bij te houden. De mogelijkheid tot het volgen van een (of meer) opleiding(en) is ook één van de redenen waarom ik voor Secretary Plus heb gekozen.

Mijn ontdekkingstocht is net begonnen en ik hoop dat ik onderweg mooie opdrachten mag vervullen!"

Eelkje van der Veen
Direct Team Assistant Secretary Plus

Heb je een vraag aan Eelkje of wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met jou op.