Plus Insights

Alle ins & outs van Kim over de start in het Direct Team

Kim Meijers (34) woont met haar man, twee kids en haar hond in Midden-Nederland. Verschillende studies en werkervaringen later, is Kim recent gestart in ons Direct Team. Momenteel werkt ze voor haar eerste opdracht als secretaresse bij een grote sportorganisatie. Wij zijn heel benieuwd hoe Kim haar start heeft ervaren, én waar ze naartoe wil werken binnen Secretary Plus. Jij ook?  

Je bent recent gestart in het Direct Team. Hoe is voor jou de start geweest?
“De start heb ik als heel positief en warm ervaren. De eerste werkdag bij Secretary Plus werd afgetrapt met een superleuke onboarding met collega’s die net als ik hun eerste werkdag hadden. Er stonden hapjes klaar en champagne om met z’n allen te proosten, dus een heel warm onthaal. Op deze manier leerde ik gelijk al een aantal Direct Team collega’s kennen en ook een deel van het team van Secretary Plus, zoals de consultants en hr-collega’s. Er was die dag veel ruimte om elkaar en Secretary Plus te leren kennen, dus ik voelde me gelijk heel verbonden met de organisatie.

Hoe warm mijn welkom binnen het team was, was dit ook het geval bij mijn opdrachtgever waar op mijn eerste dag de werklaptop en mobiel al voor mij klaarlagen. Een goed begin dus. Ik heb gekozen voor het Direct Team vanwege de afwisseling, uitdaging en de vele ontwikkelingsmogelijkheden. Ik vind het belangrijk om altijd nieuwe dingen te kunnen leren. Het fijne vind ik aan deze constructie dat je wisselt van opdrachtgever en opdracht, zodat ik blijf leren.”

Er stonden hapjes klaar en champagne om met z'n allen te proosten

Hoe zie je jouw toekomst binnen Secretary Plus?

“Mijn toekomst zie ik hier roze-roodkleurig! Ik verwacht dat ik hier nog heel lang blijf werken vanwege de diversiteit in opdrachten, maar dat ik toch de stabiele basis heb van één werkgever. Ik zou het heel gaaf vinden als ik op een gegeven moment op een hoog niveau kan supporten, zoals het ondersteunen van een directeur. En dan niet alleen het ondersteunende werk, maar ook écht meedenken in verschillende processen. Daarnaast lijkt het me mega interessant om te werken bij een financiële organisatie, omdat hier mijn interesses liggen. Maar ook kijk ik er erg naar uit om andere functies te bekleden. Zo heb ik werkervaring als officemanager, nu als secretaresse en wie weet binnenkort wel als managementassistent!”

Hoe blijf jij jezelf ontwikkelen?

"Dat doe ik op verschillende manieren. Vanuit iedere opdracht verwacht ik nieuwe dingen te leren, wat ik kan meenemen naar volgende opdrachten. Daarnaast biedt Secretary Plus ook een online leertool, GoodHabitz, waar je online trainingen kunt volgen. Daar ben ik natuurlijk al gelijk ingedoken! Je bent natuurlijk niet meer de ‘typemiep’ van vroeger die alleen maar notuleert, maar je kunt jezelf echt waardevol maken voor een organisatie door buiten de kaders te denken. Dat is iets waar ik mijzelf nog in kan ontwikkelen en wil ik graag aan werken. Maar als ik daar ooit ben, ben ik heel trots op mijzelf!"

Gerelateerde Plus Insights

Meet Lotte: De matchmaker van Groningen

Lees artikel

Het verhaal van Silvia: 32 jaar toewijding

Lees artikel