Lande Granpré Molière

Direct Team Assistant

Wij vroegen een aantal van onze Direct Team Assistants naar hun ervaringen als Direct Team Assistant, waarom zij destijds hebben gekozen om als Direct Team Assistant aan de slag te gaan en wat de functie voor hen zo bijzonder maakt. Ben jij benieuwd? Lees hieronder het verhaal van Direct Team Assistant Lande Granpré Molière.

Hoelang ben je al werkzaam bij het Direct Team van Secretary Plus?
Sinds september 2015 ben ik in dienst bij Secretary Plus binnen het Direct Team. Ik ben eerst begonnen bij PwC waar ik op verschillende vestigingen heb gewerkt. Daarnaast heb ik bij het ELC Taleninstituut Amsterdam gewerkt. Ik ben zowel bij PwC als ELC weleens teruggevraagd.

Waarom heb je voor het Direct Team gekozen?
Ik solliciteerde op een functie waarvan men dacht dat het minder bij mij zou passen en kreeg toen van een Secretary Plus Consultant te horen: “met jouw ervaring pas je uitstekend binnen het Direct Team!”. Daarna heb ik de testen gedaan en kon ik direct van start. Op deze manier geef ik mezelf de kans om nog meer ervaring op te doen op hoog niveau.

Wat maakt het Direct Team uniek?
Het feit dat je ondanks de verschillende opdrachten wel een vast dienstverband hebt, dat geeft een stukje zekerheid.

Maak je wel eens iets mee als Direct Team Assistant wat je niet als werknemer zou meemaken?
Je komt als Direct Team Assistant binnen op functies waar een gat is ontstaan door bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, vertrek of ziekte. Ik probeer rust te brengen op de afdeling, door een hoge servicelevel te bieden en meer te doen dan van me wordt gevraagd.

Welke waarde voegt het Direct Team volgens jou toe aan de opdrachtgevers die gebruik maken van het Direct Team?
Er wordt met een Direct Team Assistant aan de opdrachtgevers enorme kwaliteit geboden; je komt immers niet zomaar in het Direct Team terecht. Je bent door je ervaring en flexibiliteit anders dan andere assistants en bent dus breed inzetbaar. 

Waarom zou jij een organisatie aanraden gebruik te gaan maken van het Direct Team?
De Direct Team Assistants zijn zeer representatief en hebben veel ervaring op zak. Je krijgt dus echt kwaliteit geleverd.

Waarom zou jij Assistants van Nederland aanraden het Direct Team te komen versterken? 
Het is een eer om onderdeel uit te mogen maken van het Direct Team. De lat ligt hoog en niet iedere assistant is uit het juiste hout gesneden om dit werk te kunnen doen. Daarnaast wordt alles goed voor je geregeld en dat is wel erg fijn.

Wat wens jij het Direct Team en Secretary Plus toe?
Super knap dat we de afgelopen jaren zo zijn gegroeid in aantal assistants! Ik wens ons toe dat er nog meer groei komt, nog meer ondersteuners op verschillende vakgebieden kunnen aanbieden, mee kunnen gaan in de ontwikkelingen in de markt, ons blijven ontwikkelen en op tijd blijven anticiperen op de markt. Nog meer succes!

Benieuwd naar de verhalen van andere Direct Team Assistants? Lees de andere verhalen.