Kim van Hulst

Direct Team Assistant

Wij vroegen een aantal van onze Direct Team Assistants naar hun ervaringen als Direct Team Assistant, waarom zij destijds hebben gekozen om als Direct Team Assistant aan de slag te gaan en wat de functie voor hen zo bijzonder maakt. Ben jij benieuwd? Lees hieronder het verhaal van Direct Team Assistant Kim van Hulst.

Hoelang ben je al werkzaam bij het Direct Team van Secretary Plus?
Ik werk nog niet zo lang voor het Direct Team, sinds april 2018. Daarvoor zat ik in het Plus Team van Secretary Plus.

Waarom heb je voor het Direct Team gekozen?
Vanuit het Plus Team van Secretary Plus zit ik nu in het Direct Team, dat was van het begin af aan mijn insteek. Ik had nog niet veel werkervaring en mijn Engels moest worden bijgespijkerd, wat ik in 7 maanden beide heb opgeschroefd. Nu kon ik over naar het Direct Team, waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik heb eerder voor de overheid gewerkt maar wist nooit precies wat ik nou echt leuk vond en wat ik eigenlijk wilde. Toen ik het Direct Team voorbij zag komen, wist ik: dit is mijn kans om daar achter te komen.

Wat maakt het Direct Team uniek?
De kansen die het biedt om verschillende organisaties van binnenuit te leren kennen. 

Welke waarde voegt het Direct Team volgens jou toe aan de opdrachtgevers die gebruik maken van het Direct Team?
De meerwaarde van het Direct Team zit hem in de uitgebreide ondersteuning die wij kunnen bieden. We zijn super breed inzetbaar.

Waarom zou jij een organisatie aanraden gebruik te gaan maken van het Direct Team?
Om die reden zou ik het Direct Team dan ook sterk aanbevelen. Daarnaast scheelt de snelheid waarmee gehandeld kan worden en de korte inwerktijd natuurlijk ook nog eens enorm veel tijd en moeite. Met het Direct Team bieden we op deze manier snel de beste oplossing voor een tijdelijke openstaande functie.

Waarom zou jij Assistants van Nederland aanraden het Direct Team te komen versterken? 
Als je nog meer wilt ontdekken dan is dit de ideale mogelijkheid. Je leert zulke mooie bedrijven kennen. Bedrijven waar je anders misschien niet zo snel in geïnteresseerd zou zijn of terecht zou komen. Op die manier leer je weer nieuwe kanten van jezelf ontdekken. Zelf heb ik nooit iets met de zorg gehad, maar ik ontdek nu dat ik het eigenlijk heel leuk vindt. Mijn interesses zijn een stuk breder dan ik zelf dacht!

Wat wens jij het Direct Team en Secretary Plus toe?
Dat in de toekomst maar net zulke mooie successen geboekt mogen worden als in het verleden.

Benieuwd naar de verhalen van andere Direct Team Assistants? Lees de andere verhalen.