Astrid van Reep

"Je komt op de leukste plekken en je ziet veel van het bedrijfsleven"

Wij vroegen een aantal van onze Direct Team Assistants naar hun ervaringen als Direct Team Assistant, waarom zij destijds hebben gekozen om als Direct Team Assistant aan de slag te gaan en wat de functie voor hen zo bijzonder maakt. Ben jij benieuwd? Lees hieronder het verhaal van Direct Team Assistant Astrid van Reep.

Hoe lang ben je al werkzaam bij het Direct Team van Secretary Plus?
Na een afwezigheid van twee jaar ben ik sinds 1 mei 2022 weer in dienst bij het Direct Team van Secretary Plus. Daarvoor was ik ruim anderhalf jaar in dienst. Ik ben blijven hangen bij een opdracht vanuit het Direct Team maar bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus nu ben ik weer terug.

Wat maakt het Direct Team uniek?
We zijn allemaal verschillend, maar hebben dezelfde kernkwaliteiten: we zijn ontzettend goed in ons werk en passen ons naadloos aan aan de bedrijfscultuur. Dat is ook iets wat ik steeds terug hoor vanuit opdrachtgevers: dat het zo fijn is dat een Direct Team Assistant gewoon begint zonder al teveel wegwijs gemaakt te hoeven worden.


Wat vind jij het grootste voordeel van Direct Team t.o.v. werknemer in vaste dienst?
De afwisseling. Je krijgt de kans om bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken te krijgen. Van elke opdracht krijg je nieuwe inzichten en dit neem je dan ook mee in de volgende opdracht. Je blijft jezelf daarom ontwikkelen. Daarnaast ontmoet je veel interessante mensen bij inspirerende bedrijven.

Waarom zou jij Assistants aanraden zich aan te sluiten bij het Direct Team?
Het is de leukste baan van de wereld! Je komt op de leukste plekken en je ziet veel van het bedrijfsleven. Daar leer je enorm van, niet in de laatste plaats over jezelf. Als je houdt van afwisseling en uitdaging is het Direct Team de beste plek voor jou

Wil jij ook werken als Direct Team Assistant? Solliciteer dan hier