Henri vertelt over zijn ervaring met Secretary Plus

Henri is een collega van Secretary Plus. En daar is hij trots op. Lees waarom hij voor Secretary Plus heeft gekozen en waarom hij in deze branche werkzaam is. Wij zijn trots dat wij Henri onze collega kunnen noemen.

Sinds wanneer ben je werkzaam bij Secretary Plus?

"Sinds ruim een half jaar ben ik Plus Team Assistant bij Secretary Plus. Een nieuwe stap in mijn carrière vol nieuwe uitdagingen. Mijn niet te stuiten passie voor het regelen, organiseren en ontzorgen kan ik nu echt waarmaken!"

Wat houdt een Plus Team Assistant in?

"Als Plus Team Assistant heb je het volste vertrouwen van Secretary Plus en kun je direct ingezet worden op de meeste uiteenlopende korte of juist wat langere (complexe) opdrachten. Je komt in relatief korte tijd bij diverse bedrijven en steeds weer met nieuwe contacten in aanraking. Dat maakt het nou zo leuk. Het is voor mij als vanzelfsprekend dat je direct en zéér breed inzetbaar bent. Bijna niets is te gek voor mij. Dat is mijn kracht. De opgedane kennis en ervaring zet je steeds weer in bij je volgende opdrachten. Je carrière krijgt hierdoor in korte tijd een enorme boost!"

Hoe zag je eerste opdracht bij Secretary Plus eruit?

"Mijn eerste opdracht was meteen een “schot in de roos”. Na het uitvoerige kennismakingsgesprek met mijn consultant van kantoor Eindhoven voelde zij precies aan wie ik ben, wat mijn kwaliteiten zijn en wat echt bij mij past. Dat heeft zij overgebracht naar mijn eerste opdrachtgever met als resultaat een perfecte match en een leuke en uitdagende tijdelijke opdracht."

"Ik heb het genoegen gehad om bij mijn eerste opdrachtgever samen te mogen werken met één van mijn collega’s van Secretary Plus. Dat was helemaal een mooie binnenkomer voor mij. Heel bijzonder om samen de toegevoegde waarde te zijn voor je opdrachtgever en tevens elkaars sparring partner te zijn en van elkaar te leren."

Is er nog iets wat je zou willen delen met de lezers?

"In deze branche werken niet veel mannen. Op dit moment ben ik de enige man bij Secretary Plus die werkzaam is als Plus Team Assistant. Ik ben er oprecht trots op en ik geniet er enorm van. Daarbij geeft het voltallige professionele en enthousiaste team mij heel veel positieve energie wat ik graag gebruik en uitstraal bij al mijn opdrachtgevers. Je bent tenslotte ambassadeur van je werkgever en van je vak! De ambassadeur van Secretary Plus."