Consultant m/v regio Utrecht

Zoek jij een functie waarin je veel contact hebt met mensen? Ben je pas echt tevreden als je de perfecte match hebt gevonden tussen assistants en relaties? Ben jij zelf startend, maar wel graag onderdeel van een gezellig team? Dan zoeken wij jou voor ons kantoor in Utrecht!

Locatie Amsterdam

Waar kom je te werken?

De functie van consultant is een combinatie tussen sales en recruitment. Je zorgt ervoor dat je de beste assistants spreekt en maakt de perfecte match voor deze kandidaten bij onze opdrachtgevers. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Zo ga je op bezoek bij (potentiële) opdrachtgevers en adviseert hen over welke dienstverlening van Secretary Plus het beste past bij het vraagstuk. Je interviewt dagelijks assistants die je wilt gaan bemiddelen, met deze kandidaten bespreek je hun wensen en eisen, check je de referenties en adviseer je hen bij het loopbaantraject en begeleid hen gedurende het traject.

Waar kan dat nou beter dan op onze recent verbouwde en mooi strak ingerichte flex-werkplek in het midden van ons land, Utrecht! Wij hebben jou hard nodig om samen met ons allen rondom deze prachtige stad en in deze bloeiende regio de markt te veroveren.

Wat neem je mee?

 • HBO- werk- en denkniveau;
 • Werkervaring als consultant, intercedent of recruiter is een pre;
 • Ervaring en een passie voor commerciële werkzaamheden is een pre;
 • Mensen en hun kwaliteiten snel in kunnen schatten;
 • Oprechte interesse hebben in anderen;
 • Het beste uit jezelf willen halen.

  Wat bieden we jou?

  We starten met een contract voor bepaalde tijd dat bij goed functioneren en een wederzijdse klik wordt omgezet naar een vast dienstverband. Daarnaast bieden wij:

  • Een salaris tussen de € 2.200,- en € 2.700,- op basis van jouw kennis- en werkervaring;
  • Maandelijks persoonlijk budget á 6% dat vrij te besteden is (denk aan extra verlofdagen, salaris, sportabonnement etc.);
  • Passende reiskostenvergoeding;
  • Laptop en smartphone;
  • Interessante bonusregeling;
  • Flexibele werktijden en -plek;
  • Een zeer uitgebreid en mooi pakket aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding;
  • Een gezellig en ambitieus team.

  Hoe kan je dag eruit zien?

  Terwijl je onderweg bent naar kantoor leg je al de eerste contacten met onze assistants, want voor de werkdag start zijn zij het beste bereikbaar. Met je jas nog aan start je snel je computer op en log je in. Benieuwd naar wat de dag je verder vandaag gaat brengen. Je zorgt dat je bereikbaar bent voor de eerst kandidaten en klanten die een vraag voor jou hebben. Je checkt je mail even snel, zijn er nog bijzonderheden en waar liggen de acties vandaag? Je ziet een e-mail van een mooie organisatie om de hoek, ze hebben een vacature. Yes! Je belt ze meteen om een afspraak te maken en om telefonisch al wat informatie in te winnen, zodat je je goed kan voorbereiden. Je wilt vandaag al langs gaan, helaas is dit niet mogelijk maar morgenochtend wel.

  Een uur later stap je de auto in, want je hebt een afspraak met een kandidaat/klant om te evalueren hoe de opdracht verloopt, er zijn wat uitdaging waarbij ze graag jouw advies over willen hebben. Natuurlijk gebruik je jouw kennis om een advies uit te brengen, je spreekt een nieuw contactmoment af en geeft aan dat ze je in de tussentijd altijd mogen bellen. Weer terug op kantoor is er even tijd voor een kop koffie en gezellige babbel met je collega’s daarna ga je weer snel aan de slag want je krijgt een sollicitatie van een assistant waarvan je nu al weet dat er een relatie is waar hij/zij perfect past. Voor je het weet is het lunchtijd en lunch je gezellig samen met ons op kantoor. Na de lunch heb je een afspraak met een sollicitant, leuk om nieuwe mensen te leren kennen en om hen ook echt te helpen. Na het gesprek kijk je meteen of je hem/haar bij een klant kan voorstellen. Dit is het geval, je belt de klant op en stelt de kandidaat voor. Ze zijn enthousiast en plant meteen een gesprek in.

  Tegen het einde van de dag plan je nog wat afspraken bij klanten in over openstaande vacatures of om ze meer te vertellen over de opleidingen/trainingen die Secretary Plus aanbiedt. Je belt ook nog wat interessante kandidaten die in de tussentijd hebben gemaild en doet een telefonische intake om ze uiteindelijk in te plannen voor deze week. Iedereen is enthousiast. Je kan weer met een goed gevoel naar huis. Je pakt nog wel even je salesmap, want morgen ga je vanuit huis meteen langs die leuke klant om de vacature die zij hebben te bespreken, je hebt al wel wat kandidaten in gedachten dus die cv’s neem je vast mee. De dag is voorbij gevlogen!

  Hoe nu verder?

  Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en wil jij onze nieuwe collega worden? Leuk! Solliciteer dan via het formulier!

  Ben jij wel geïnteresseerd in de functie van Consultant, maar niet woonachtig in de regio Utrecht? Bekijk dan onze andere vacatures

  Laat je gegevens achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug!

  Upload je CV*
  In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.