Senior Consultant m/v regio Amsterdam

Zoek jij een functie waarin je veel contact hebt met mensen? Vind jij het leuk om grote klanten uit te bouwen en het vaste aanspreekpunt te zijn? Ben jij commercieel ingesteld en een adviseur voor je (bestaande) opdrachtgevers? Dan ben jij de perfecte Senior Consultant die wij zoeken voor ons kantoor in Amsterdam!

Locatie Amsterdam

Waar kom je te werken?

Wij zoeken een Senior Consultant die het geweldig vindt om bestaande klanten uit te bouwen. Je hebt 3 tot 5 grote accounts in beheer naast je andere klanten en kandidaten waar je wekelijks mee bezig bent. Je zorgt ervoor dat de klant tevreden is en bent een adviseur voor de opdrachtgever. Je functie is dynamisch, want je gaat het grootste gedeelte van de week op bedrijfsbezoek bij accounts om samen met hen de exacte behoefte vast te stellen en gaat dan direct aan de slag om de juiste kandidaat te vinden of de juiste oplossing aan te bieden die aansluit op het vraagstuk. Je bent een positief-kritische gesprekspartner voor zowel opdrachtgevers als kandidaten.

Waar kan dat nou beter dan op onze mooi en strak ingerichte flex-werkplek in het midden van het land, Utrecht! Wij hebben jou hard nodig om samen met ons allen rondom deze prachtige stad en in deze bloeiende regio de markt te veroveren. 

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde opleiding op hbo- of academisch niveau;
 • Minimaal 4 jaar commerciële werkervaring met duidelijke doelstellingen;
 • Rijbewijs B;
 • Marktgericht zijn en een passie voor relatiebeheer hebben;
 • Mensen en hun kwaliteiten snel in kunnen schatten.

  Wat bieden we jou?

  We starten met een contract voor bepaalde tijd dat bij goed functioneren en een wederzijdse klik wordt omgezet naar een vast dienstverband. Daarnaast bieden wij:

  • Een salaris tussen de € 2.750,- en € 3.400,- op basis van jouw kennis- en werkervaring;
  • Maandelijks persoonlijk budget á 6% dat vrij te besteden is (denk aan extra verlofdagen, salaris, sportabonnement etc.);
  • Je krijgt een lease auto van de zaak;
  • Laptop en smartphone;
  • Interessante bonusregeling;
  • Flexibele werktijden en -plek;
  • Een zeer uitgebreid en mooi pakket aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding;
  • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding;
  • Een gezellig en ambitieus team.

  Hoe kan je dag eruit zien?

  Vanuit huis ga je naar je eerste afspraak bij één van je grote klanten in Amsterdam. Op dit moment heb je daar twee kandidaten zitten en er is weer een vacature op het secretariaat die je contactpersoon wilt doornemen. Tijdens het gesprek neem je de vacature door, gaat nog even langs de kandidaten die er al werkzaam zijn en daarna weer snel naar kantoor. Op kantoor aangekomen bespreek je de nieuwe vacature met je collega’s en binnen 24 uur stel je drie geschikte kandidaten voor. Op kantoor is het lekker druk en na wat ‘slechte’ grappen gaat je telefoon en mogen er twee van je drie voorgestelde kandidaten op gesprek. Super! Je belt de kandidaten en laat de opdrachtgever weten wanneer zij op gesprek komen. Ondertussen belt een klant waarvan de organisatie meer informatie wilt over onze assistantscan.

  En dan is het alweer 12.00 uur en ga je lunchen met je collega’s. Even een broodje of salade halen in het bedrijfsrestaurant waar je moeilijk kan kiezen. Tijdens de lunch bespreek je de lopende zaken die jij maar ook je collega’s hebben. Oftewel er zit weer behoorlijk wat in de pipeline, die bonus gaan we wel halen!

  Weer achter je laptop begin je met het bijwerken van je mail, want daar heb je nog niet echt de tijd voor gehad. Daarna werk je, je accountplan bij want in je grote accounts is er weer het één en ander veranderd. En gelukkig valt er nog heel wat uit te bouwen en krijg je een steeds beter beeld van de verschillende afdelingen en welke kandidaten waar goed passen. Verder volg je al je klanten op LinkedIn en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij je klanten en signaleert hierbij de kansen. Het is alweer 15.30 uur en je loopt richting de auto want om 16.00 uur heb je een afspraak in op de Zuidas. Vanuit je deze afspraak rijd je naar huis. Het was een drukke maar productieve dag. Kortom: ‘time flies when you’re having fun’.

  Hoe nu verder?

  Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Reageer dan via het sollicitatieformulier. Heb je al vragen? Dan kun je ons ook telefonisch bereiken via: 020 6731676.

  Ben jij wel geïnteresseerd in de functie van Senior Consultant, maar niet woonachtig in de regio Amsterdam? Bekijk dan onze andere vacatures

  Laat je gegevens achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug!

  Upload je CV*
  In ons privacy statement kunt u nalezen hoe uw gegevens worden verwerkt.