Consultant m/v regio Groningen

Vind jij het leuk om te pionieren, ben jij een geboren netwerker en verbinder en ben je commercieel ingesteld? Wil jij daarnaast graag onderdeel zijn van een ambitieus en energiek team? Dan is dit jouw kans!

Kantoor Groningen

Wat ga je doen?

Voor ons team zijn wij op zoek naar versterking in de functie van een gedreven Consultant voor de regio Noord Nederland. Jij vindt het geweldig om nieuwe contacten te leggen en als adviserend gesprekspartner op te treden op het gebied van HR solutions binnen ons vakgebied. Je functie is dynamisch en je werkt in een 360 graden rol op het gebied van recruitment, sales en HR. Je gaat op bedrijfsbezoek bij prospects en klanten om samen met hen de exacte behoefte vast te stellen en hiervoor direct aan de slag te gaan om de perfecte kandidaat te vinden. Jij weet jij de juiste Assistants te vinden, aan je te binden en te plaatsen bij één van onze relaties. Opdrachtgevers voorzien van de missende schakel én mensen helpen aan hun droombaan, daar word jij blij van! 

Ter uitbreiding van ons team is er ruimte voor een extra enthousiaste topper, een Consultant die samen met ons onze droom verwezenlijkt om de markt in Noord Nederland nog verder uit te bouwen!

Wie ben jij?

Je bent een commerciële doorzetter die graag meters maakt, mensen kunt enthousiasmeren en zelfstandig een netwerk kan opbouwen van (potentiele) opdrachtgevers en kandidaten. Ondernemerschap is hier in heel belangrijk. Daarnaast ben je dienstverlenend richting onze kandidaten en opdrachtgevers. Je denkt in oplossingen en wil het beste voor de klant en kandidaat.

Verder vragen wij:

 • Een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur Hotelschool, commerciële economie, HR)
 • Rijbewijs B;
 • Ervaring in de sales en bij voorkeur in de arbeidsbemiddeling;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Veel ambitie om te groeien in je vak. 

Wat bieden we jou?

We starten met een contract voor bepaalde tijd dat bij goed functioneren en een wederzijdse klik wordt omgezet naar een vast dienstverband. Daarnaast bieden wij:

 • Marktconform salaris afhankelijk van jouw niveau en werkervaring, aangevuld met een maandelijks persoonlijk budget á 6% dat vrij te besteden is (denk aan extra verlofdagen, salaris, sportabonnement etc.);
 • Passende reiskostenvergoeding;
 • Laptop en smartphone;
 • Interessante bonusregeling;
 • Flexibele werktijden en -plek;
 • Een zeer uitgebreid en mooi pakket aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding;
 • Mooie doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie of onze holding;
 • Een gezellig en ambitieus team.

Hoe kan je dag eruit zien?

Terwijl je onderweg bent naar kantoor leg je al de eerste contacten met onze assistants, want voor de werkdag start zijn zij het beste bereikbaar. Met je jas nog aan start je snel je computer op en log je in. Benieuwd naar wat de dag je verder vandaag gaat brengen. Je zorgt dat je bereikbaar bent voor de eerst kandidaten en klanten die een vraag voor jou hebben. Je checkt je mail even snel, zijn er nog bijzonderheden en waar liggen de acties vandaag? Je ziet een e-mail van een mooie organisatie om de hoek, ze hebben een vacature. Yes! Je belt ze meteen om een afspraak te maken en om telefonisch al wat informatie in te winnen, zodat je je goed kan voorbereiden.

Tijdens het gesprek pik je het signaal op dat er tijdelijk een assistant nodig is, je inventariseert de vacature en gaat er bij aankomst op kantoor direct mee aan de slag. Nu blijkt dat een van onze top assistants per direct beschikbaar is en je schakelt direct met je collega die deze kandidaat goed kent. Je stelt de kandidaat voor en ja hoor ze mag de volgende dag starten. Je wikkelt de administratie af en ondertussen ontvang je nog een paar telefoontjes van collega’s en kandidaten.

De ochtend vliegt zo voorbij en voor je het weet is het lunchpauze! We maken samen een wandelingetje en tijdens het eten brainstormen we over de business, we raken enthousiast over de vele potenties!

In de middag plan je afspraken bij klanten in over openstaande vacatures of om ze meer te vertellen over de opleidingen/trainingen die Secretary Plus aanbiedt. Je belt ook nog wat interessante kandidaten die in de tussentijd hebben gemaild en doet een telefonische intake om ze uiteindelijk in te plannen voor deze week. Iedereen is enthousiast. Je kan weer met een goed gevoel naar huis. Je pakt nog wel even je salesmap, want morgen ga je vanuit huis meteen langs die leuke klant om de vacature die zij hebben te bespreken, je hebt al wel wat kandidaten in gedachten dus die cv’s neem je vast mee. De dag is voorbij gevlogen! Dat was een hectisch dagje Groningen!


Hoe nu verder?

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren door op de sollicitatie button te klikken en het sollicitatieformulier in te vullen. Heb je al vragen? Dan kun je telefonisch contact opnemen met de Petra de Haan, Manager van kantoor Groningen: 050 - 5887340

Ben jij wel geïnteresseerd in de functie van Consultant, maar niet woonachtig in de regio Groningen? Bekijk dan onze andere vacatures