Willemijn Heling

Teamlead Amsterdam

"Als team gaan wij verschillende uitdagingen aan, maar vieren we ook samen de successen".

Met wat zenuwen begon ik de eerste dag aan mijn nieuwe baan als Consultant bij Secretary Plus. Ik had al enkele jaren ervaring in commerciële functies, maar de arbeidsbemiddeling was een nieuw gebied voor mij. Maar ken je dat gevoel dat binnen no-time alles op zijn plek valt? 

Dat gevoel kreeg ik nog vóór de lunch op die eerste dag. Het warme bad waar wij binnen Secretary Plus vaak over spreken was gelijk voelbaar. Vanaf dag één kreeg ik uitdaging en diversiteit, precies wat ik nodig had. De rollen binnen Management Support zijn heel divers. Daarnaast ben je door deze focus snel een specialist binnen het vakgebied en kun je jouw klanten informeren en adviseren.  

Bij Secretary Plus is geen dag hetzelfde en is de variëteit aan werkzaamheden enorm. Je kan je specialiseren in zaken die jou interessant lijken en wordt hierin ondersteund met diverse training- en opleidingsmogelijkheden. 

Doordat Secretary Plus onderdeel is van USG People, zijn veel zaken professioneel en efficiënt ingericht. Echter, Secretary Plus zelf is kleiner waardoor jouw acties en resultaten gelijk zichtbaar zijn en je met jouw werk écht het verschil maakt.  

Hard werken én veel plezier maken is hoe ik mijn werkweek inricht. Als team gaan wij verschillende uitdagingen aan, maar vieren we ook samen de successen. 

Willemijn Heling,
Teamlead Secretary Plus Amsterdam

Heb je een vraag aan Willemijn of wil jij graag onze nieuwe collega worden? Bekijk dan onze vacatures of vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op!