Samora Jurna

Senior Consultant Amsterdam

‘’Hello, goodbye and hello again’’

Dat ik trots ben om te werken voor een organisatie zoals Secretary Plus steek ik nooit onder stoelen of banken. Niets voor niets zijn wij reeds ruim 25 jaar marktleider als het gaat om bemiddelen van assistants. Maar wat Secretary Plus nóg mooier maakt (en dat wellicht nog niet iedereen weet), is dat wij een complete HR dienstverlener zijn. Het begint of stopt namelijk niet bij puur en alleen bemiddeling en dat is wat het onder andere een Great Place to Work maakt en wij vele concurrenten een stap voor zijn.

Ik heb in 2008 en 2009 voor Secretary Plus gewerkt en heb even een tussenstap gemaakt naar een andere organisatie, maar miste daar de dynamiek, betrokkenheid en investeringen die er bij Secretary Plus wel waren. Met investeringen bedoel ik dat er zeer veel aandacht wordt besteed aan het constant opleiden en door ontwikkelen van de consultants. Dat is dan ook de reden dat ik weer heb aangeklopt bij Secretary Plus en werd ik gelukkig met open armen ontvangen. Inmiddels ben ik alweer 2 jaar (totaal 4 jaar) werkzaam voor Secretary Plus en zie ik hoe deze innovatie organisatie zich mee ontwikkeld met het bedrijfsleven en constant bezig is met innovatie en veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling van het personeel. Voor mij dus genoeg redenen waarom Secretary Plus wederom Great Place to Work is.

Samora Jurna,
Senior Consultant Secretary Plus Amsterdam

Heb je een vraag aan Samora of word jij onze nieuwe collega op kantoor Amsterdam? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met je op!