Heleen Admiraal

Teamlead Zwolle

"Voor mij is Secretary Plus een kans om mezelf nog verder te ontwikkelen binnen dit mooie vakgebied."

Het is blijkbaar echt waar wat ze zeggen: time flies when you’re having fun. Ik kan bijna niet geloven dat er alweer een jáár voorbij is.

In maart 2018 ben ik gestart als Consultant bij Secretary Plus in Zwolle. Toen ik benaderd werd via LinkedIn was ik niet eens per se op zoek naar een andere baan, maar op de één of andere manier werd ik getriggerd door deze organisatie. De vacature werd aangeprezen als uitdagend en afwisselend en ze zochten vooral iemand met heel veel drive om de markt te gaan veroveren.

Klinkt veelbelovend, maar wat ik natuurlijk ook graag wilde weten is wat zij mij te bieden hebben! Nou dat bleek een heleboel. Secretary Plus profileert zich als een zeer professionele speler binnen deze nichemarkt waarbij het credo: work hard, play hardiedere dag nageleefd wordt. Ik zag filmpjes van knallende champagneflessen, foto’s van gezellige teamuitjes, vrijdagmiddagborrels en vooral: héél veel roze.

En waar veel werkgevers gouden bergen beloven (waar in de praktijk vaak weinig van terecht komt) kreeg ik twee weken nadat ik had besloten te gaan starten een uitnodiging op de mat: Secretary Plus kick-off 2018…. in Lissabon! Dus zo zat ik drie weken na mijn startdatum al in het vliegtuig met collega's voor een heel gezellig weekend.

En hoewel dit allemaal ontzettend gaaf is, is Secretary Plus gelukkig nog zoveel meer dan dat. Voor mij is Secretary Plus een kans om mezelf nóg verder te ontwikkelen binnen dit mooie vakgebied. Er word veel in je geïnvesteerd door middel van trainingen en workshops en je kunt je functie zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Inmiddels ben ik lid van de Raad van Meedenkers, ambassadeur voor Project OPEN, geef ik trainingen én heb ik onlangs een hele mooie promotie kunnen maken: per 1 maart 2019 ben ik Teamlead voor de vestiging Zwolle.  

Secretary Plus is in mijn ogen echt een Great Place to Work, maar vooral door de mensen die er werken. Wat mij gelijk opviel is hoe gedreven iedereen hier is. Iedereen werkt keihard aan een gezamenlijk doel en dat doen we allemaal ook nog met een grote glimlach.

Ik heb mijn plek wel gevonden!

Heleen Admiraal,
Teamlead Secretary Plus Zwolle

Heb je een vraag aan Heleen of wil jij graag onze nieuwe collega worden? Bekijk dan onze vacatures of vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op!