Chantal Kluin

Teamlead Arnhem

"Hoe leuk is het dat je iemand verder kan helpen binnen het assistantvak, waar ik zelf ooit ben begonnen!"

Dat mijn hart roze is gekleurd, kun je wel zien aan mijn loopbaan. Van begin 2006 tot en met eind 2008, toen ik net mijn assistantopleiding had afgerond, heb ik voor het eerst voor Secretary Plus gewerkt als Assistant in het Plus Team. Een super leuke en leerzame baan voor een starter, aangezien je met de zekerheid van een contract bij verschillende opdrachtgevers binnen mag kijken. Uiteindelijk ben ik in dienst getreden bij een opdrachtgever waar ik het erg naar mijn zin had. Het enthousiasme, de betrokkenheid van de collega’s op de kantoren van Secretary Plus, maar ook de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen zijn mij altijd bijgebleven. Toen ik in 2016 van Rotterdam naar Arnhem verhuisde, wist ik al snel bij wie ik ging aankloppen; mijn oud-collega’s van Secretary Plus uiteraard!

In eerste instantie ben ik weer in de rol getreden van Assistant, dit keer in het Direct Team van Secretary Plus, maar ik kwam er al snel achter dat ik mijzelf graag verder wilde ontwikkelen en eens aan de andere kant van de tafel wilde zitten. Die kans kreeg ik en inmiddels werk ik al twee jaar in de rol van Consultant en bemiddel ik Assistants naar een (nieuwe) baan, maar pak ik ook een stuk sales en relatiebeheer op. Hoe leuk is het dat je iemand verder kan helpen in het vak waar ik zelf ben gestart of een klant hierin kan adviseren!

Maar ook binnen een kantoor functie kan je je bij Secretary Plus blijven ontwikkelen. Per 1 maart 2019 ben ik doorgegroeid naar de functie van Teamlead op het kantoor in Arnhem. Weer een enorm interessante uitdaging waarin ik een mooie verdiepingsslag kan maken. Zoals je kunt lezen krijg je bij Secretary Plus alle kansen en mogelijkheden om jouw rol zo leuk en uitdagend mogelijk te maken.

Ik zit bij Secretary Plus helemaal op mijn plek! Samen met een hoop hardwerkende, enthousiaste en leuke collega’s samenwerken om doelen te behalen en volop successen te vieren. Dit maakt mijn plaatje compleet en ik hoop hier nog lang mooie dingen te kunnen doen.

Chantal Kluin,
Teamlead Secretary Plus Arnhem

Heb je een vraag aan Chantal of wil jij graag onze nieuwe collega worden? Bekijk dan onze vacatures of vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op!