Werken bij Secretary Plus

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een dynamische, ambitieuze en flink groeiende onderneming? Bekijk dan onderstaande vacatures. We zijn benieuwd naar jouw talenten en ambities en wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze Great Place to Work! Niet voor niets zijn wij voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot Best Workplace.

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken collega's voor de volgende kantoren:

Staat jouw vacature er niet tussen, maar ben je wel geïnteresseerd in een functie bij Secretary Plus? Klik dan hier en stuur ons een open sollicitatie.

Waarom werken bij Secretary Plus?

Wij weten beter dan welke organisatie ook hoe belangrijk menselijk kapitaal is voor het succesvol zijn van een organisatie. Onze mensen kunnen alleen succesvol zijn als ze zichzelf kunnen zijn, zich kunnen ontplooien en Secretary Plus ze de mogelijkheden aanreikt om voortdurend het beste uit zichzelf te halen. Wij investeren dan ook in onze mensen. Of het nu gaat om secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden of een persoonlijke opleidingsbudget. 

Waarom kozen onze collega's voor Secretary Plus?

Daan Mathijssen (Finance Manager), Samora Jurna (Senior Consultant), Stephanie Pereboom (Online Marketeer) en Tahnee Geluk (Business Manager Outsourcing) vertellen jou graag over hoe het werken bij Secretary Plus voor hen is.

Enthousiast geworden en deel uitmaken van ons team?

Ben je enthousiast geworden over werken bij Secretary Plus? Of heb je toch nog wat vragen en wil je dat we die voor je beantwoorden? Neem contact op met onze General Manager Marloes Puik via mpuik@secretary-plus.nl. Wie weet vertel jij binnenkort zelf hoe uitdagend het werken bij Secretary Plus is.

Solliciteer nu!