Secretary Plus Direct Team

Droom jij van een functie waarbij je Management Assistant, Personal Assistant en Secretaresse in één bent? Dan hebben wij de perfecte rol voor jou! Als Direct Team Assistant krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen verschillende organisaties. Dit door tijdelijke opdrachten uit te voeren bij verschillende opdrachtgevers in het land. De ideale manier om erachter te komen waar jij de meeste energie uithaalt.

Geen dag is hetzelfde, geen opdrachtgever is hetzelfde en geen werkplek is hetzelfde. Zo zorgen wij ervoor dat je constant wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Als Direct Team Assistant ben je niet alleen ambitieus en flexibel, je kunt ook goed omgaan met verandering en je bent proactief. Onze Direct Team Assistants zijn zo goed dat ze het blinde vertrouwen krijgen van iedereen binnen de organisatie en daarbuiten.

Zit plannen en organiseren in je bloed en weet jij elke opdracht succesvol af te ronden? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Laat je gegevens achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

De voordelen van werken in ons Direct Team

Wat wij bieden

 • Opdrachten bij verschillende relaties
 • Vast arbeidscontact
 • Leaseauto
 • Boven marktconformsalaris
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Aantrekkelijke bonusregeling
 • Korting op verzekeringen en financiële diensten
 • Deelname aan pensioen- en collectieve ziektekostenregelingen

Persoonlijke ontwikkeling

 • Persoonlijk opleidingsbudget
 • Doorgroei mogelijkheden
 • 2x per jaar Direct Team seminars
 • Loopbaanadvies

Wat wij vragen

 • HBO werk en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar werkervaring
 • Minimaal 32 uur beschikbaar
 • De beste in je vak

Sollicitatieprocedure

1

2

3

4

5

apply_c
pr
hat (2)
sheet
le
Vul het sollicitatieformulier in om te solliciteren.
Sollicitatiegesprek ter kennismaking.
Het maken van online testen (denk aan taaltest).
Arbeidsvoorwaardengesprek.
Het ondertekenen van je contract!

Ervaringen van Direct Team Assistants

Wij vroegen een aantal van onze Direct Team Assistants naar hun ervaringen als Direct Team Assistant. Waarom hebben zij destijds gekozen om als Direct Team Assistant aan de slag te gaan? En wat maakt de functie voor hen zo bijzonder? Ben jij benieuwd? Lees hieronder de verhalen.

Hoe ziet een werkdag eruit van een Direct Team Assistant?

Je bent vorige maand begonnen op een nieuwe opdracht en je hebt al goed je draai gevonden. Wat een interessant bedrijf met nog leukere collega’s! Het is dinsdagochtend. Je bent net gearriveerd op je werkplek en je krijgt een Whats-App bericht binnen: je manager is helaas verlaat voor haar eerste afspraak, of jij haar afspraak van 9.00 uur kan ontvangen en wilt voorzien van koffie. Natuurlijk doen we dat, met een extra grote glimlach erbij! Je loopt gelijk even naar de spreekruimte om te kijken of alles netjes klaarstaat voor de afspraak. Daarna start je je laptop op en ondertussen bied je een rondje koffie aan voor je collega’s. Tijdens dit koffierondje word je al door verschillende collega’s aangesproken. "Weet je welke ruimte ons overleg straks plaatsvindt?" "Zou je een bloemetje willen regelen voor mijn klant van vanmiddag?" Ondertussen gaat je telefoon met een ziekmelding van een collega. Je noteert alles keurig, opent je agenda en begint rustig met prioriteren van je werkzaamheden die dag.

Daarna check je ook de agenda’s van je collega’s, wie heeft welke afspraken vandaag en waar kan je ondersteuning bieden? Je uitdaging is immers het op rolletjes laten lopen van de organisatie. Je begint met het beantwoorden van e-mails en afspraken in te plannen voor je collega’s. Daarna begin je met het uitwerken van de presentatie van je manager die zij gaat geven bij een - hopelijk - nieuwe klant. Je bent aangesloten geweest bij alle vergaderingen en afspraken die er zijn gemaakt, dus het uitwerken van de presentatie is geen probleem voor je.  Voordat je het weet is het alweer 12 uur. Je bestelt nog het bloemetje voor je collega en daarna maak je even een lekkere wandeling met je collega’s tijdens de lunch, want de zon schijnt volop!

Direct Team Assistant Miranda van 't Hoog bij Bavaria

Na de lunch pleeg je nog wat telefoontjes om afspraken in te plannen. Daarna heb je een uur ingepland met je manager om lopende zaken te bespreken. Tijdens de afspraak denk je mee met je manager en de uitdagingen die zij heeft. Jullie bedenken samen de oplossing voor een lopend probleem en hebben weer nieuwe ideeën besproken om de organisatie nog succesvoller te maken. Ook de laatste coördinatie voor de verhuizing naar het nieuwe pand van volgende week wordt doorgenomen, want als er nog iets extra’s geregeld moet worden, spreekt het voor zich dat jij dat oppakt. Na de afspraak met je manager heb je zo veel energie dat je vast begint met het uitwerken van de nieuwe ideeën, zodat je je manager zoveel mogelijk ontzorgt en zij zich kan bezig houden met andere zaken. Je dag eindigt buiten de deur. Je collega geeft namelijk om 16.00 uur een presentatie op een nieuwe, hippe vergaderlocatie die jij hebt georganiseerd, dus je bent erg benieuwd en uiteraard aanwezig om alles in goede banen te leiden. Voldaan rij je naar huis, dit was een topdag! Op naar morgen.

Contact

Wil je weten hoe wij jouw carrière kunnen boosten en welke kansen wij jou kunnen bieden?
Wij vertellen het je graag!

Neem contact op met 036 - 529 9080 of mail jouw vragen naar hrstaffingsolutions@secretary-plus.nl.