Plus Insights

Waarom wachten tot kandidaten naar ons toekomen? Tirsa pakt dit anders aan

Onze Tirsa is een echte sportfanaat, het liefst begint ze haar dag om 7 uur ‘s morgens in de crossfit box om daarna helemaal vol energie als consultant voor de regio Rotterdam/Den Haag te kunnen headhunten naar de beste talenten uit de markt.

Wie ben je?

"Tirsa, woonachtig in Rotterdam met mijn vriend en onze witte grote ijsbeer hond Obi. Ik ben veel bezig met sporten: Crossfit, paragliden en klimmen, waarbij crossfit mijn favoriete sport is vanwege de verschillende disciplines (krachttraining, gymnastiek en cardio)."

"Ik ben een ochtend mens en sport het liefst zo vroeg mogelijk in de ochtend, bij voorkeur 7 uur. Zo trap ik de dag lekker af met deze me time activiteit. Daarna start ik vol energie mijn werkdag en ben ik klaar om te vlammen. Naast sporten ga ik ook goed op een lekker drankje, keep the balance in life. Je maakt mij blij met een bubbeltje of een glas met pure Diplomatico rum, zonder ijs. ;)"

Hoelang ben je werkzaam voor Secretary Plus en op welke locatie?

"Ik ben nu sinds juni 2022 werkzaam op de locatie in Rotterdam/Den Haag."

Wat is jouw functie binnen Secretary Plus?

"Ik ben consultant bij Secretary Plus. Ik vind headhunten het leukste binnen mijn functie. Niet wachten tot talent ons vindt, maar juist zelf naar talent op jacht gaan! De uitdaging aangaan om met iemand in gesprek te gaan en wanneer het een schot in de roos is en we dus een match hebben, daar krijg ik energie van! De creativiteit om mijn gesprekken te kunnen voeren met kandidaten vind ik erg leuk om te doen. Soms een bakkie op kantoor met de kandidaat en soms doe ik een blokje om in de buitenlucht, zo blijf ik in beweging. ;) Dynamisch, snelheid, creatief denken én ‘niet lullen maar poetsen’, zijn voor mij de kenmerken die bij deze functie horen."

Wat vind je het leukste aan werken voor Secretary Plus?

"Ik vind het leuk om de regio Rotterdam/Den Haag op te mogen pakken met mijn collega Lynn. De kracht van S+ is dat we regionaal zitten en het is leuk om deze regio eigen te maken. Alles wordt verder top verzorgd en geregeld door het bedrijf. We hebben een mooie werkplek in Alexandrium en kunnen ook deels hybride werken."

"Ik vind headhunten het leukste binnen mijn functie. Niet wachten tot talent ons vindt, maar juist zelf naar talent op jacht gaan!"

Wat maakt Secretary Plus nou zo bijzonder?

"Ik krijg vaak de opmerking van mensen om mij heen die de indruk hebben dat het secretaresse vak aan het uitsterven is, door de (online) PA’s. Daarentegen zorgen wij er juist voor dat de branche in leven blijft, want wij hebben top kandidaten met goede kwaliteiten. Dat kan een robot niet zomaar vervangen."

Welke doelen/dromen hoop je nog te behalen binnen ons bedrijf?

"Ik ben van het warme contact met klanten en kandidaten. Een mooi doel voor onze vestiging is preferred supplier zijn bij onze klanten en een band opbouwen met onze kandidaten zodat zij altijd terug keren naar S+. De weg ernaar toe is het leukst want ik wil nadenken over hoe ik mijzelf constant kan onderscheiden om het doel hierboven te bereiken. Let's see!"

 

Gerelateerde Plus Insights

Meet Lotte: De matchmaker van Groningen

Lees artikel

Het verhaal van Silvia: 32 jaar toewijding

Lees artikel