Plus Insights

Esther over haar veelzijdige functie waarbij recruitment, hr en sales samenkomt

Als managing consultant is Esther (35) verantwoordelijk voor het matchen van assistants aan tijdelijke interimopdrachten in haar regio. Een uitdagende en afwisselende functie waarbij recruitment, sales en hr gecombineerd worden. Net zoals in haar weekenden met haar man en twee fantastische kids, is ook geen dag bij Secretary Plus voor haar hetzelfde. Werken op diverse kantoren, agenda volplannen met kennismakingen, bedrijfsbezoeken en voortgang van assistants volgen. Ook benieuwd naar Esther haar verhaal?

Jouw rol als managingconsultant is uitdagend, kun je daar meer over vertellen?

"Dat is het zeker. Je hebt een diverse rol waarbij je enerzijds voor de opdrachtgever een passende vervanging moet vinden door bijvoorbeeld ziekte en anderzijds ben je het aanspreekpunt voor assistants en regel je alles voor hen. Je geeft support aan beide partijen en je levert echt een bijdrage aan de ontwikkeling van assistants. Het is een toffe functie waarbij je écht het verschil kunt maken."

Het is een toffe functie waar je écht het verschil kunt maken

Waarom past Secretary Plus zo goed bij jou?

"Het is een leuke club bij elkaar. Je werkt samen met de leukste collega’s en de onderlinge betrokkenheid is hoog. Iedereen werkt met een groot verantwoordelijkheidsgevoel aan hetzelfde doel. We doen het echt samen!"

Welke ambities heb jij nog binnen Secretary Plus?

"Graag zou ik het Direct Team verder willen uitbreiden! Dus wil jij ook werken voor Secretary Plus als assistant? Ik maak graag kennis met je en vertel je met liefde over deze functie. En natuurlijk ook als je bij Secretary Plus wilt werken als (managing)consultant, drink ik graag een kop koffie met je!"

Gerelateerde Plus Insights

Silvia

Het verhaal van Silvia: 32 jaar toewijding

Lees artikel

Marc Lammers over het bundelen van de krachten van generaties

Lees artikel