Plus Insights

De kick van bemiddelen. Jeremie vertelt je er alles over!

Jeremie is 32 jaar, woont in het bruisende Amsterdam samen met zijn vriendin en hond Bailey. Zoek je Jeremie buiten zijn werk om? Dan vind je hem waarschijnlijk in de sportschool. Fitness, judo of kickboksen, niets is hem te gek! Sinds 2022 werkt hij met ontzettend veel plezier bij Secretary Plus als consultant.

Jeremie, ben jij net zo fanatiek in je werk als op privégebied?

"Ja zeker. In mijn rol als consultant heb ik een 360 graden rol waarbij ik kandidaten bemiddel bij diverse opdrachtgevers. Iets waar ik dagelijks een enorme kick van krijg! Ik vind het fijn om naar wens te acteren van zowel opdrachtgever als kandidaat en hiermee op persoonlijk niveau te kunnen schakelen. Met mijn dienstverlenende achtergrond probeer ik mij altijd te verplaatsen in een ander en hierdoor zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de verwachtingen die er zijn. Verder heb ik binnen mijn rol ook de mogelijkheid om advies te kunnen geven en ik vind het prettig om anderen te helpen."

Als een opdrachtgever en assistant blij zijn, dan ben ik dat ook

Waarom werk je graag voor Secretary Plus?

"Ik ben een leergierig persoon en het is fijn dat er binnen Secretary Plus veel ruimte is voor verbinden en ontwikkelen. Sinds dag één voel ik mij erg welkom. Ik kan bij iedereen terecht om vragen te stellen en voel de vrijheid om mee te denken om zo samen de organisatie naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Ik ben dankbaar en erg trots om onderdeel te mogen zijn van deze fantastische organisatie. Verder vind ik het fijn om te kunnen schakelen met verschillende partijen. Ik bouw relaties op met zowel opdrachtgevers als kandidaten en wanneer beide partijen blij zijn, ben ik dat ook. Trots dat ik hier een bijdrage aan kan leveren."

Waar staat Secretary Plus voor, volgens jou?

"Kwaliteit en altijd net dat beetje extra, met oog voor detail! Als voorbeeld ons Assistant Day of Summer Event, wat een groot succes was! Ik waardeer het persoonlijke contact binnen onze organisatie, de vele activiteiten en de prettige, informele sfeer dat er heerst. Secretary Plus is erg flexibel en biedt veel ruimte voor eigen inbreng. Hierdoor is er een gunfactor waardoor je als werknemer nog meer je best wil doen voor de organisatie. De lijntjes zijn erg kort en je kunt intern gemakkelijk schakelen met elkaar. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening waarborgen omdat er een open communicatie is."

En zijn er nog dromen?

"Ik ben erg leergierig en ik hoop mij in de loop der tijd te ontwikkelen naar een seniorrol. Daarnaast lijkt het mij leuk om naast mijn huidige takenpakket ook projecten op te kunnen pakken. Naar mijn idee is de ‘digitale revolutie’ in onze maatschappij pas echt begonnen en wil ik graag een bijdrage leveren aan het optimaliseren van onze dienstverlening op digitaal niveau."

Lijkt het jou, net zoals Jeremie, onwijs leuk om als consultant te werken? Wij zoeken nog nieuwe collega’s! Bekijk de openstaande vacatures en wie weet zijn jullie straks collega’s!

Vacatures Consultant

Gerelateerde Plus Insights

Silvia

Het verhaal van Silvia: 32 jaar toewijding

Lees artikel

Marc Lammers over het bundelen van de krachten van generaties

Lees artikel