Plus Insights

Assistant Day 2024: samenwerking Fit at Home

Fotografie: Hans Ros

Secretaressedag valt jaarlijks op de derde donderdag van april en is een gevierd evenement ter ere van secretaresses en andere ondersteunende professionals. Deze speciale dag biedt bedrijven en organisaties een uitgelezen kans om waardering te tonen voor de onschatbare bijdragen van deze professionals. 

Bij Secretary Plus hechten we veel waarde aan deze dag en erkennen we ten zeerste de cruciale rol die onze assistants en ondersteunende professionals spelen in het succes van bedrijven en organisaties. Dit jaar stond secretaressedag in het teken van vitaliteit. 

Het belang van vitaliteit op de werkvloer Vitaliteit stelt ons in staat om zowel fysiek als mentaal in balans te zijn. Vitaliteit is van cruciaal belang voor een gezonde werkomgeving. Medewerkers die zich vitaal voelen, hebben meer energie, zijn productiever en ervaren over het algemeen een beter welzijn. Voor onze assistants, die een essentiële rol vervullen binnen organisaties, is het daarom belangrijk om te streven naar vitaliteit. 

Als ondersteunende krachten binnen het bedrijf staan assistants vaak onder druk om diverse taken te volbrengen. Een focus op vitaliteit helpt hen om veerkrachtiger te zijn en beter om te gaan met deze uitdagingen. Door te investeren in het welzijn van assistants en een cultuur van vitaliteit te stimuleren, kunnen organisaties niet alleen het welzijn van hun medewerkers verbeteren, maar ook de algehele prestaties en concurrentiepositie van de organisatie versterken in een steeds veeleisendere zakelijke omgeving. 
Secretaressedag 2024 Traditiegetrouw bezochten de collega’s van Secretary Plus al onze assistants (verspreid door het hele land), tijdens hun tijdelijke opdrachten.  Uiteraard arriveerden onze collega’s niet met lege handen; zij brachten een cadeau mee voor onze gewaardeerde secretaresses. Dit jaar ontvingen zij een jaarabonnement op Fit at Home inclusief een Secretary Plus sportmat.     

Fit at Home is een platform voor online fitness en welzijn. Met een scala aan trainingsprogramma's, voedingsadviezen en mindfulness-oefeningen, biedt het platform werknemers de mogelijkheid om actief te blijven en hun welzijn te verbeteren, zelfs vanuit huis of op kantoor.  

Voor Secretary Plus is Assistant Day is een prachtige gelegenheid om onze waardering te tonen voor de inzet en toewijding van onze assistants. Door dit jaar te focussen op vitaliteit wilden we niet alleen hun welzijn verbeteren, maar ook benadrukken hoe belangrijk het is om te investeren in een gezonde werkomgeving.  

We hopen dat deze activiteiten zullen bijdragen aan het vergroten van het bewustzijn over het belang van vitaliteit op de werkvloer en aan het creëren van een cultuur waarin het welzijn van onze medewerkers centraal staat.  

Ben je een assistant en wil je meer weten over hoe je voor jezelf kunt zorgen en je vitaliteit kunt bevorderen? Lees dan ons artikel "Assistant: Vergeet jij jezelf niet te supporten?" op onze website. Daar vind je handige tips en adviezen om zelf aan de slag te gaan met jouw welzijn en vitaliteit. 

Gerelateerde Plus Insights

Vergeet jij jezelf niet te supporten?

Assistant, vergeet jij jezelf niet te supporten?

Lees artikel

Hoe verminder je stress op het werk? Inclusief ultieme tip

Lees artikel