De Assistant van de maand november

 

Renske 1

Consultant Stephanie aan het woord:

Renske is sinds 2018 werkzaam in ons direct team. Renske heeft haar eerste opdracht bij een opdrachtgever zeer goed opgepakt. Dit is wat over haar gezegd werd:

Door haar proactief handelen, zelfstandigheid, sterk observerend vermogen, goede communicatieve vaardigheden en juiste prioritering van de werkzaamheden, draaide Renske al snel volledig mee binnen het Shared Service Team en heeft ze ons in die vier maanden naar volle tevredenheid ondersteunt.

"Renske heeft haar eerste opdracht bij een opdrachtgever zeer goed opgepakt."

Renske is nuchter, enthousiast en bijzonder aardig! Kortom, een topper! Ze zoekt de verbinding tussen Secretary Plus en de opdrachtgever. Zij gaat altijd voor de perfecte oplossing.

Kortom; Renske is een verbinder en een echte assistent professional. Wij zijn blij met haar in ons team!

- Secretary Plus Consultant Vestiging Breda, Stephanie Barnes over Assistant Renske Martens.

Assistant van de maand november:

Niets vermoedend haalde ik in de middag van 20 november Emma en Katelyn op bij de receptie van Neptune Marine. Emma belde mij in de ochtend dat ze in de buurt waren en het leuk vonden om even langs te komen. Gezellig! Dacht ik toen. Het is altijd leuk om de collega's van Secretary Plus te zien en spreken. Het duurde niet lang voordat ze mij verraste met een mooie bos bloemen met de mededeling dat ze mij hebben verkozen tot de Assistant van de maand! 

"Tot de dag van vandaag ben ik enorm blij met de keuze die ik heb gemaakt om bij Secretary Plus aan de slag te gaan."

Ontzettend leuk dat ze je zo in het zonnetje zetten, maar 'waarom?' vroeg ik mezelf af. Er zijn zoveel goede Assistants, ik doe gewoon mijn werk en gelukkig doe ik dat met enorm veel plezier. Al snel spraken zij de blijk van waardering uit samen met de uitleg waarom ze mij hebben gekozen (met rode wangen en verbazing bij mij als gevolg 😉). Ik verwacht niet dat Secretary Plus of de opdrachtgever waardering uitspreekt over mijn inzet, maar wat geeft het veel energie! 

Tot de dag van vandaag ben ik enorm blij met de keuze die ik heb gemaakt om bij Secretary Plus aan de slag te gaan. Geen een dag en opdracht is hetzelfde. Het is een luxe om tijdens elke opdracht in verschillende keukens te mogen kijken en daarvan ook te leren. Ik ben nog maar tien maanden in dienst. Twee opdrachten verder en ik kan met zekerheid zeggen dat ik ontzettend veel heb geleerd en voorlopig nog niet klaar ben. Kom maar op met alle opdrachten die nog komen gaan! Maar eerst mijn opdracht bij Neptune Marine in Hardinxveld-Giessendam afronden 🙂.

 Ellen, Stephanie, Emma en Katelyn, bedankt voor het mooie gebaar!

-Renske Martens 

Renske 2