De Assistant van de maand december

Talent Acquisition Consultant Yentl aan het woord:

Breed lachend, goed gehumeurd en enthousiast. Tijdens de intake met Maud werden we omver geblazen. Een sprankelende persoonlijkheid, een goed stel hersens en een echte winnaarsmentaliteit. Genoeg redenen om Maud aan te nemen in ons Direct Team.

Maud is sinds augustus 2019 in dienst bij Secretary Plus en heeft nu 2 verschillende opdrachten gedaan. Haar laatste opdracht bij Unibail Rodamco heeft zij zich zo onmisbaar kunnen maken, dat ze voor een ander project is gevraagd om te blijven. Wat in eerste instantie een opdracht van 2 maanden werd, heeft Maud op eigen initiatief om weten te zetten naar een opdracht van 1,5 jaar! Ze ziet werk liggen, weet goed prioriteiten te stellen en heeft binnen mum van tijd het vertrouwen van de manager en het team. Zij kunnen van haar op aan.

 

"Haar laatste opdracht bij Unibail Rodamco heeft zij zich zo onmisbaar kunnen maken, dat ze voor een ander project is gevraagd om te blijven."

Renske 2
Assistant van de maand december Maud

Opdrachtgever Unibail Rodamco Westfield vind Maud 'een energieke dame met een no-nonsens mentaliteit. Ze zorgt met een positieve instelling voor een optimale ondersteuning van haar team. Door haar vriendelijkheid, bereidwilligheid en flexibiliteit is het heel prettig samenwerken.'

Wij zijn ontzettend blij met Maud in team Amsterdam en weten zeker dat zij vele opdrachten naar volle tevredenheid zal gaan vervullen. Er bestaat geen mooier compliment voor een assistant om terug gevraagd te worden bij een opdrachtgever.


Maud, dank je wel voor al je inzet, je enthousiasme en het harde werken dit jaar. Maak iets moois van 2020!

- Secretary Plus Talent Acquisition Consultant Vestiging Amsterdam Yentl Gebbink over Assistant Maud van Kempen.

Assistant van de maand december

De dame van de receptie kwam aan mijn bureau om te melden dat er twee dames van Secretary Plus voor mij waren. Omdat Anita en Yentl er nog geen twee weken geleden ook waren, snapte ik er niks van...

Toen ze mij vertelde dat ik Assistant van de maand was geworden was ik helemaal verbaasd. Omdat ik nog geen half jaar in het Direct Team zit, had ik het niet zien aankomen.

Natuurlijk hartstikke leuk om zo een waardering te krijgen. Dit geeft weer extra energie om hard te blijven werken.

Op dit moment zit ik bij Unibail-Rodamco-Westfield waar ik heb super erg naar me zin heb. Het is een leuke omgeving en ik leer super veel!

Yentl, Anita en Suzanne, bedankt voor deze waardering en fijn dat jullie altijd klaar staan wanneer nodig!

- Maud van Kempen 

Tekenen maar!