De Assistant van de maand augustus

 

Bo Sesseler

"We kunnen Esther blindelings naar een opdracht sturen. Wetende dat zij de opdracht naar tevredenheid zal vervullen en onze opdrachtgevers echt weet te ontzorgen."

 

Esther is sinds juli 2018 werkzaam als Direct Team Assistant en vanaf het eerste moment al een echte ambassadeur. Sinds Esther is gestart in ons Direct Team heeft zij al een aantal (inter-)nationale opdrachten mogen vervullen. Haar eerst opdracht was bij Stichting Nuffic, waar zij naar volle tevredenheid heeft kunnen ondersteunen tijdens piekdrukte. Daarna volgde nog mooie opdrachten waaronder bij Fokker en momenteel bij Stichting DUWO.

Wij kennen Esther als een super enthousiaste en representatieve Assistant, een ontzorger in hart en nieren. Daarnaast is Esther een fijne gesprekspartner en een dame met een no nonse mentaliteit.
Het fijne aan Esther is dat je weet dat het geregeld wordt als je haar iets vraagt. Zij ontzorgd niet alleen op haar opdracht maar ook ons kantoor door ervoor te zorgen dat de administratie rondom haar opdracht volledig en op tijd binnen is.

We kunnen Esther blindelings naar een opdracht sturen. Wetende dat zij de opdracht naar tevredenheid zal vervullen en onze opdrachtgevers echt ontzorgd worden. Daarnaast is Esther zowel voor ons Direct Team, als voor onze opdrachtgevers, een echte aanwinst in het team.
Esther wordt niet voor niets nog steeds uitgenodigd voor oud opdrachtgevers voor verjaardagen, jubilea en teamuitjes.

Bij ons was er geen twijfel mogelijk, Esther is Assistant van de maand augustus!

 

- Secretary Plus Consultant Bo Sesseler over Assistant Esther de Klerck.

"Probeer grenzen te stellen mét humor. Doe het met een knipoog. Doe het met enthousiasme."

Esther de Klerck als Assistant van de maand

Esther aan het woord:

"De meest gestelde vraag wat betreft mijn werk bij Secretary Plus is: "Vind je het niet lastig om elke keer weer van baan te moeten veranderen?" Ik begin dan te lachen en antwoord dat ik hier juist voor gekozen heb. Voor de afwisseling, voor het elke keer weer opnieuw met een klus te beginnen.

Na zoveel jaar als secretaresse te hebben gewerkt (en geloof me: het zijn een heleboel jaren 😊) was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging, maar omscholen vond ik geen optie.

Toen ik solliciteerde voor een baan bij het Secretary Plus kantoor in Hoofddorp werd mij gevraagd om voor het Direct Team te komen werken. Nadat mij werd uitgelegd wat dat inhield was ik verkocht.

Secretary Plus biedt de mogelijkheid om te “jobhoppen” met een vast contract en je hebt heel leuke collega’s die altijd voor je klaarstaan op 'jouw' Secretary Plus kantoor. Ze weten altijd een heel leuke match te vinden. Het allerleukste van deze baan is dat wanneer je ergens binnenkomt, er met smart op je wordt gewacht. Er is al een soort van chaos ergens ontstaan en jij bent dan degene die alles weer in rustiger vaarwater moet leiden. Hoe leuk is dat!?

Ik hou van de uitdaging om elke keer weer ergens rust te creëren. Ik doe dit door allereerst mezelf te blijven, want dat is het makkelijkst. Wanneer iemand zich beter voordoet dan dat hij of zij is, val je uiteindelijk toch door de mand. Gewoon aangeven als je ergens niet in uitblinkt. Dat geeft niks, hoor!

Van nature ben ik een makkelijk mens. Ik kan met de meeste mensen heel goed overweg, omdat ik grenzen aangeef, duidelijk ben en heel hard werk. Pak dingen zelf op, wees proactief. Dat kunnen mensen waarderen.

Secretary Plus is voor mij de juiste plek om te werken en ik voel me vereerd om Assistant van de Maand te zijn. Super bedankt!"

- Management Assistant Esther de Klerck.

Werkgever DUWO aan het woord:

"Esther is half april bij DUWO gestart op het bestuurssecretariaat. Voor ons een drukke en hectische periode, ook vanwege een aantal personele wisselingen. Esther kwam met de opdracht om het secretariaat verder te structureren, werkzaamheden te coördineren en rust te brengen. Dit is haar zonder meer én in een korte tijd gelukt! Haar creatieve ideeën en hands-on aanpak zorgden ervoor dat zij binnen mum van tijd verbeteringen door wist te voeren. Door haar ruime ervaring, professionele houding, humor en opgeruimde karakter wist zij de rust terug te brengen en de net gestarte collega’s in het team van nuttige tips en tricks te voorzien. Ook wist Esther door duidelijk te communiceren met collega’s buiten de afdeling, de interne klanten, het takenpakket van het bestuurssecretariaat helder af te bakenen."

"We zijn ontzettend blij met de komst van Esther: ze heeft onze verwachtingen ruim overtroffen. Ze heeft ervoor gezorgd dat we vanuit een stevige basis de toekomst met alle vertrouwen tegemoet zien."


- Voorzitter Raad van Bestuur Stichting DUWO, Heleen de Vreese.

"Door haar ruime ervaring, professionele houding, humor en opgeruimde karakter wist zij de rust terug te brengen en de net gestarte collega’s in het team van nuttige tips en tricks te voorzien."

Esther de Klerck als Assistant van de maand