Assistant van de Maand Award

Wij geven graag aandacht aan de persoon die onmisbaar is binnen elke organisatie: de Assistant. Om die reden presenteren wij de Assistant van de Maand Award. Iedere maand wordt een Assistant uitgekozen tot Assistant van de Maand omdat zij excelleren in hun vak. Zij zijn een voorbeeld voor anderen. Zij stralen positiviteit uit en zetten net dat stapje extra. Het kiezen van de Assistant van de Maand is niet zomaar iets. Het vind plaats middels een selectie waarbij onze eigen opdrachtgevers of collega's hun eigen assistant kunnen aandragen.

shutterstock_576245266 klein en langwerpig

And the Award goes to..

Assistants zijn onmisbaar. Zij zorgen er voor dat alles achter de schermen geregeld is, zodat zijn of haar manager kan shinen. Zij zijn de (vaak) stille kracht achter elke succesvolle manager. Een rol die volgens ons meer erkenning mag ontvangen. Wij spreken dan ook graag onze waardering uit naar deze Assistants, middels de Assistant van de Maand Award.

Wij zijn continu op zoek naar Assistants die een voorbeeld zijn voor ons vak. Die altijd net dat beetje extra geven, een duidelijke visie hebben op het vak, denken in kansen en mogelijkheden en echte waarde toevoegen vanuit hun rol. Collega's van Secretary Plus dragen assistants uit hun regio en/of netwerk aan. Zowel Assistants die voor ons werken, die wij bemiddelen of die wij in hun carrière volgen. Wil jij volgende maand kans maken op de Assistant van de maand Award? Of ken jij iemand die deze Award verdient? Geef jezelf of diegene dan op door te mailen naar info@secretary-plus.nl. En wie weet overvallen wij jou volgende maand..
Meer informatie?

Wil jij meer weten of de Assistant van de Maand? Of wil je iemand aandragen? Neem dan contact met ons op via info@secretary-plus.nl.