Wie is Secretary Plus?

Secretary Plus helpt organisaties om het beste uit zichzelf te halen door managers en leiders op het hoogste niveau te supporten. Samen creëren we succesvolle organisaties. Want hoe meer dat er worden hoe beter dat is. Bekijk onze commercial en maak kennis met de mensen van en achter Secretary Plus.

Wilt u dat wij op zoek gaan naar uw perfecte match. Neem dan contact met ons op en wij gaan op zoek naar de assistant die uw organisatie gaat helpen groeien.

Onze dienstverlening

1 Staffing Solutions

Wij bemiddelen alle type support functie binnen verschillende branches. Wij bieden assistants op projectbasis, in vast dienstverband, fulltime, parttime, detacheren en uitzenden. Met ons Direct Team zorgen wij dat onze relaties direct de beschikking hebben over de beste assistants voor tijdelijke en veeleisende opdrachten. Welke vraag u ook heeft wij bieden altijd een oplossing om uw organisatie te laten groeien.

2 Talent Development Solutions

Samen met u halen wij het beste uit uw medewerkers met een ontwikkeltraject op maat. Onderdelen hiervan kunnen bijvoorbeeld zijn; intervisie, personal branding, loopbaancoaching, competentie- en/of vaardigheidstesten en incompany trainingen. Welke wensen u ook heeft wij maken altijd een ontwikkeltraject op maat. 

3 Consulting Solutions

Het analyseren van werkprocessen op de verschillende support afdelingen. Onmisbaar bij verandertrajecten, reorganisaties of het toekomst proof maken van uw organisatie en uitbreiding/samenvoeging van deze support afdelingen. Wij hebben deze trajecten al voor menig organisatie mogen verzorgen en adviseren u dan ook graag.

Support voor de leiders van vandaag en morgen

De perfecte match, daar gaan we voor. Onze supporters zijn zo goed dat ze het blinde vertrouwen krijgen van iedereen binnen de organisatie en daarbuiten. Ze zijn schaars en daarom zijn we er zuinig op. Het zijn de ultieme verbinders, ontzorgers, oplossers. Bij Secretary Plus doen we dan ook niets liever dan deze mensen vinden en verbinden aan de juiste organisaties, de perfecte match. Maar naast de perfecte match leveren wij diensten die assistants en organisaties succesvol maken. Van ontwikkelmogelijkheden tot outsourcingstrajecten en van consultancy tot online opleidings-, en ontwikkelmogelijkheden.

Onze vakgebieden

Secretary Plus bemiddelt in supportfuncties binnen diverse vakgebieden. Of u nu op zoekt bent naar een executive assistant of een assistant met een specialisatie in bijvoorbeeld: finance, hr, marketing of sales.

Finance
Legal
Marketing & Sales
Logistics & Purchase
Human resources
Management support

Onze relaties over onze samenwerking

Wie beter dan onze eigen relaties kunnen vertellen waarom zij hebben gekozen voor een samenwerking en waarom zij de samenwerking als waardevol en positief hebben ervaren. Wij laten hen graag zelf aan het woord.

Secretary Plus is de verbinder tussen assistants en de markt. Hierin spelen zij een belangrijke rol, gezien het feit dat zij innoveren en meebewegen met de veranderende vraag uit de markt
Simpelweg omdat bij Secretary Plus de beste kandidaten staan ingeschreven
Het voordeel aan een assistant uit het Direct Team van Secretary Plus is dat je hem/haar veel minder hoeft in te werken. Ze denken vanaf het begin al verder mee met de organisatie. Je merkt dat ze veel ervaring hebben opgedaan bij andere bedrijven, waar wij dan weer profijt van hebben.
Dankzij de Assistant Scan zijn de behoeften en verwachting goed in beeld. Dit leidt tot een effectieve taakverdeling. Wij werken nu veel effectiever en onze meetings zijn kort en bondig. Perfect!
Wij konden kiezen uit meerdere assistants en er werd goed aangevoeld hoe snel en welk type assistant wij nodig hadden
Secretary Plus is in staat snel en professioneel te schakelen met hoogwaardige profielen, dit maakt dat er ook een goede match is gemaakt op het profiel. Zij binden hun kandidaten aan zich en kandidaten keren hierdoor ook terug na succesvolle samenwerking.
Professionele aanpak, prima adviezen en goede kandidaten voorgesteld.
Wanneer ik Secretary Plus Direct Team bel staat er echt direct een ervaren collega klaar om de opdracht te vervullen; dat schept vertrouwen. Dit betekent zekerheid in de continuïteit en kwaliteit van de secretariële ondersteuning wanneer dat nodig is.
Opvallend is de professionele aanpak. Inhoudelijk sterk en we kunnen er veel mee. Ik begrijp de Plus in de naam
De samenwerking met Secretary Plus is bijzonder prettig. Men is klantvriendelijk en reageert snel op een vraag. Tevens wordt er goed meegedacht over mogelijkheden en een passende inzet en is in staat hier snel in te schakelen. Wij zijn ook zeer content met de assistant die bij ons is geplaatst. Vanaf dag één was er een perfecte match.
De Direct Team Assistants van Secretary Plus hebben kennis van zaken en weten precies wat het vak behelst. Hoewel veel mensen dit misschien denken: niet iedereen kan zomaar assistant worden. Dat is echt een vak apart. Gelukkig heeft Secretary Plus dat heel goed begrepen. Hun Direct Team Assistants zijn voor ons een naadloze fit!
I got asked to put a new administrative support team together. As Secretary Plus has found me my current job, I trusted them fully to being able to present us the right candidates – and they managed. I still work closely together with Secretary Plus and wish them a lot of promising and pleasant candidates, because I know they will find the perfect match!

Enthousiast geworden en meer weten?

Bent u enthousiast geworden en wilt u weten wat Secretary Plus voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 036 - 529 9080 of info@secretary-plus.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.