Wie is Secretary Plus

Wat je moet weten voordat je je sollicitatie aan ons mailt?

We groeien hard en daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Natuurlijk kunnen we hier van alles vertellen over ons bedrijf, hoe lang we bestaan, wat we exact doen, maar dat heb je vast allemaal al op onze site of in onze vacatures gelezen. Wij vinden het belangrijk dat je weet bij wat voor een organisatie je solliciteert. Dat je een beeld hebt van wellicht wel je nieuwe collega’s. Dat je weet wat de cultuur is en wat we belangrijk vinden. Want hoe geweldig de functies bij ons natuurlijk ook zijn… op de eerste plaats is het belangrijk dat je je helemaal op je plek voelt binnen onze organisatie en je voor je solliciteert al een beeld kunt vormen.

Zit je klaar? Daar gaan we: wie is Secretary Plus?

Escape room klein

Mannen versus vrouwen

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ja de meeste collega’s zijn vrouw. Echter zijn we totaal geen vrouwelijke organisatie. Natuurlijk delen we de beste shop en beauty tips met elkaar, maar verwacht bij ons geen prinsesjes :-). Tijdens teambuilding-sessies kruipen we allemaal door de modder, proberen we binnen de tijd uit de Escape Room te komen en zoeken we uit wie de mol is. We zijn allemaal ontzettend gedreven, oprecht, duidelijk en eerlijk naar elkaar. Wij zijn zeker wel op zoek naar mannen die het aandurven ons team te komen versterken en zijn we allemaal heel enthousiast als er een man solliciteert. Dus heren: kom maar op!

Bel-a-thon Denhaag - Rotterdam klein

Flexibel werken

Ben je echt op zoek naar een baan van half 9 tot half 6, waar je dagelijks achter hetzelfde bureau zit? Dan moet je misschien nog even verder kijken. Bij ons werk je namelijk flexibel. Natuurlijk zijn er best dagen dat je van half 9 tot half 6 op kantoor zit. Maar misschien wil je voordat je aan het werk gaat nog wel even sporten en werk je in de avond liever wat langer door, zodat je onze kandidaten, die dan in de auto onderweg naar huis zijn, goed kunt bereiken. Ook zit je niet de hele dag achter je bureau, want dan zit je bij een bedrijf voor een bedrijfsbezoek, dan heb je een intake met een kandidaat bij een hotel en dan ben je weer onderweg naar een training of heb je een sessie om kennis met collega’s te delen. Geen dag is hetzelfde en dat moet je wel heerlijk vinden.

lunchen klein

Lunchen

Dat doen we samen. Waar je ook werkt, lunchen doen we samen, of je nu op het hoofdkantoor zit of op één van onze kantoren. We vinden dat een belangrijk moment om gewoon even lekker met elkaar te kletsen en tijd voor elkaar te hebben. De ene keer gezond en de andere keer staat er een lekkere vette hap op het menu.

Bubbels klein

Samen successen vieren

Wij grijpen iedere gelegenheid aan om te vieren met bubbels. Wij houden (bijna) allemaal van champagne en niets is leuker om de kurk van de fles af te knallen en samen successen te vieren.

Vijf kernwaarden waar we allemaal voor staan

Wij hanteren vijf kernwaarden: vertrouwen, ontwikkelen, focus, ondernemerschap en verbinden. We staan hier allemaal voor en spreken elkaar hierop ook aan, wel zo duidelijk en transparant.

Eindhoven

Tussen de bedrijven

We zitten met bijna al onze kantoren letterlijk en figuurlijk tussen de bedrijven. Onze kantoren zijn gehuisvest in panden waar start-ups, multinationals en mkb bedrijven bij elkaar zitten. Dit zorgt voor een geweldige dynamiek.  Wel zo makkelijk, want zo kunnen we heel kort op de bal spelen en organisatie en mensen aan elkaar verbinden. En ook wel zo gezellig, want je spreekt de hele dag door mensen van allerlei bedrijven en dat zorgt voor een hele brede scope.

Lekker druk

Zet ons allemaal bij elkaar en onze directeur Marion heeft toch wel even moeite om ons stil te krijgen. We hebben allemaal altijd wel wat te vertellen en de één lacht nog harder dan de ander. Los van het feit dat dat gezellig is, hoort dat toch ook wel een beetje bij sales gedreven mensen.

Meubilair

Sommige collega’s mogen we tot het meubilair rekenen :-). Silva Koster, onze Assistant Solutions, werkt bijvoorbeeld al 14 jaar bij ons en al 27 jaar bij USG People. Ook Operations Manager Jennifer van Woudenberg heeft al 8 jaar op de teller staan. Onze nieuwste aanwinst is Consultant Janieke Boon die aan een geweldige carrière gaat starten.

Iedereen toegankelijk

De deur van een kantoor of kamer is alleen dicht als er een vergadering is (en die hebben we minimaal). Verder kun je altijd binnenlopen, of het nu bij een collega, afdeling of Marion is. We helpen elkaar en bij ons is er geen sprake van hiërarchie, want successen boeken we samen.

 

vrijdagmiddag borrel klein

Vrijdagmiddag borrel

Die ontbreekt natuurlijk nergens, op welke locatie je ook zit. Het eind van een succesvolle week vieren we natuurlijk met een gezellige borrel met heerlijke (of gezonde) hapjes.

Noor klein

De nieuwste generatie vakantiekrachten

Tijdens vakanties kan het best zo zijn dat je struikelt over een auto, je door de hele gang chips vindt of je even een zwaardgevecht moet winnen, voordat je aan je bureau mag gaan zitten. Collega’s die kinderen hebben vinden het geweldig om tijdens de vakantie hun kinderen te laten zien waar ze de hele dag werken en de kinderen vinden het geweldig om wat klusjes te doen en het werk van papa of mama even over te nemen.

Netflix, social media, Nike runkeeper, foodblogs 

We houden allemaal van handige apps, toffe series, hilarische filmpjes en handige tips. Natuurlijk delen we die via onze eigen interne app. Waar we niet alleen zakelijke dingen met elkaar delen, maar elkaar ook op de hoogte houden van de nieuwste innovaties die ons werk net even wat makkelijker maken.

Berlijn klein

Teamdagen

Omdat we niet allemaal op dezelfde locatie werken, hebben we minimaal 4 keer per jaar teamdagen. We vieren dan uitgebreid de successen, hebben een teambuidings activeit, bbq-en op het strand, hebben een feestje met bekende artiest of bekijken met elkaar een nieuwe geweldige innovatie. Kortom wat we doen verschilt iedere keer weer, maar we doen het samen. En we sluiten altijd af met een geweldige diner of gezellige borrel.

GPTW uitreiking 2016 klein

Great Place to Work

Kortom we zijn een Great Place to Work en dat mogen we ook echt zeggen! Sinds 2014 hangen er in de kamer van de afdeling marketing 3 prachtige officiële awards aan de muur te pronken.

Kom bij ons werken

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf als onderdeel van Secretary Plus? Wij groeien hard en zijn daarom op zoek naar collega's. Misschien zijn we wel op zoek naar jou? Bekijk onze vacatures en kom kennis maken. Wie weet maak jij binnenkort wel onderdeel uit van ons team.