Plus Insights

Wat zijn de doelen die Nicolette wil behalen binnen Secretary Plus?

Wie ben je en wat doe je?

"Ik ben Nicolette, 37 jaar en ik woon samen met mijn vriend, ons pasgeboren zoontje, hondje én kat in het mooie en ‘bruisende’ Apeldoorn. Na achttien jaar terugverhuisd naar mijn geboortedorp in een heel gezellig jaren ’30 huis, je kent het wel ;). In mijn vrije tijd wandel ik graag met de hond, kind en vriend in het bos. Drink een lekker glas wijn (of twee), ga graag buiten de deur eten met vrienden of familie. Kortom, ik hou van naast hard werken, ook enorm van genieten!" 

Waarom is jouw rol als managing consultant een 360 graden rol?

"Omdat het heel divers en afwisselend is. Het is een functie gericht op recruitment, gecombineerd met hr en sales. Een belangrijk onderdeel van de job is de vrijheid die we krijgen om onze functie uit te oefenen: dat geeft veel verantwoordelijkheid, maar dat maakt het juist zo leuk! We zijn allemaal zeer gemotiveerd en helpen elkaar ook keihard waar nodig. Dat is fijn om te ervaren en supertof om te zien. Ik vind het tof dat ik onderdeel ben van een A-merk en het is echt een job die voor mij is weggelegd!"

Ik vind tof dat ik onderdeel ben van een A-merk. Secretary Plus bestaat ruim 30 jaar en is een begrip in de markt

Welke doelen hoop je nog te behalen binnen Secretary Plus?

"Ik hoop over niet al te lange tijd mijn team compleet te hebben, de tijd de hebben om iedereen beter te leren kennen en uiteraard te kunnen bemiddelen bij de leukste opdrachtgevers. Ook wil ik mijn eigen netwerk opbouwen wanneer het gaat om bedrijven waar ‘mijn’ Direct Team assistants aan de slag kunnen. En uiteraard het voortbouwen van de fijne samenwerking met al mijn collega’s bij Secretary Plus. En niet te vergeten: het ‘work hard, play hard’ principe hooghouden!"

Secretary Plus bestaat al ruim 30 jaar. Waarom denk je dat?

"We zijn echt een begrip in de markt. Bedrijven kennen ons en weten ons te vinden. Ook assistants, ervaren of niet, willen zich bij ons aansluiten. We hebben daardoor de beste assistants in dienst. Onze assistants kunnen écht wat betekenen bij onze opdrachtgevers. Dat is iets waar we met z’n allen trots op mogen zijn!"

Wil je graag meer te weten komen over onze opdrachtgevers en de branches waarin wij werken?

Meer over Secretary Plus

Gerelateerde Plus Insights

Silvia

Het verhaal van Silvia: 32 jaar toewijding

Lees artikel

Marc Lammers over het bundelen van de krachten van generaties

Lees artikel