De Assistant van de maand september

 

 

 

"Ilona heeft voor Secretary Plus gekozen omdat ze het leuk vindt om tijdelijke opdrachten te vervullen en een kijkje te nemen bij verschillende opdrachtgevers."

Ilona, Samantha en Marlie

 

Wij hebben Ilona in juli 2019 verwelkomt in ons Plus Team, dit is Ilona haar eerste baan nadat ze haar Management Assistant opleiding niveau 4 succesvol heeft afgrond. Tijdens haar opleiding heeft ze stage gelopen bij de Gemeente Utrecht, waar ze onder andere het volgende over haar zeiden;

"Ilona is een positieve, dienstverlenende, rustige en vriendelijke junior assistant. Ze kan snel schakelen in diverse situaties, heeft bijzonder veel geduld en Ilona komt altijd haar afspraken na. Ilona is organisatorisch sterk, zo heeft ze op haar afdeling verschillende borrels en trainingen georganiseerd.  De werkgever geeft aan dat Ilona enorm is gegroeid tijdens haar stageperiode. Ilona kan aan het begin van haar opdracht de kat uit de boom kijken, maar zodra ze het vertrouwen krijgt en goed op haar plek zit, maakt ze makkelijk contact met andere. Ilona wordt omschreven als een loyale, vriendelijke en leergierige dame."

De huidige opdrachtgever is ook blij met Ilona; "Ilona heeft het snel opgepakt en onder de knie gekregen. Ze ging veel sneller zelfstandig te werk dan we puur op leeftijd en ervaring zouden hebben verwacht."

Ilona heeft haar eerste langdurige opdracht weten binnen te halen bij de Universiteit in Utrecht en hier vervangt ze tijdelijk een Management Assistant die met zwangerschapsverlof is. Zij geeft aan dat ze haar winkel met een gerust hart achterlaat bij Ilona. De opdrachtgever geeft aan dat Ilona haar werkzaamheden snel oppakt en onder de knie krijgt. Ze kan het werk goed zelfstandig uitvoeren.  

Wij hebben Ilona verkozen als assistant van de maand omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij haar met een gerust hart op diverse opdrachten kunnen plaatsen. Ilona straalt veel rust en vertrouwen uit. Ilona heeft voor Secretary Plus gekozen omdat ze het leuk vindt om tijdelijke opdrachten te vervullen en een kijkje te nemen bij verschillende opdrachtgevers. 

 

- Secretary Plus Consultant Samantha Gruiter over Assistant Ilona van Zanten.

Ilona

Ilona aan het woord:

"In juli heb ik mijn diploma tot Managementassistent/directiesecretaresse in ontvangst mogen nemen. Ik wist niet goed wat ik wilde doen en bij wat voor soort bedrijf. Toen de kans voorbij kwam om bij Secretary Plus als Plus Team Assistant aan de slag te gaan heb ik deze met beide handen aangegrepen. Ik zag dit als een mooie kans om bij verschillende bedrijven in de keukens te kijken en meer werkervaring op te doen."

"Toen de kans voorbij kwam om bij Secretary Plus als Plus Team Assistant aan de slag te gaan heb ik deze met beide handen aangegrepen.."

 

"Toen ik in juli begon bij Secretary Plus wist ik nog niet goed wat mij te wachten stond. Ik wist wel dat ik tijdelijke opdrachten zou gaan vervullen, maar voor hoe lang en waar ik terecht zou komen wist ik niet. De eerste dagen heb ik een tijdje in de leegloop gezeten en dit was een spannende tijd omdat ik niet wist wanneer ik opgeroepen zou worden. Toen werd ik ingezet bij de Universiteit Utrecht en hier zit ik nog steeds. Ik vervang een management assistent omdat zij met zwangerschapsverlof is. Het is dus een lange opdracht tot ongeveer december. Ik heb het enorm naar mijn zijn bij de Universiteit Utrecht.

Woensdag werd ik verrast door Samantha en Marlie met de “Assistant van de maand award”, dit vond ik heel leuk. Ik had dit zeker niet verwacht en vind het heel gaaf dat ze mij hebben gekozen ondanks dat ik nog niet heel lang in dienst ben bij SecretaryPlus."

- Management Assistant Ilona van Zanten.