De Assistant van de maand oktober

 

Susan Krol met Miranda, Assistant van de maand oktober


"Miranda is sinds september 2015 in dienst bij Secretary Plus als Direct Team Assistant en al vanaf het begin een echte Secretary Plus Ambassadeur!

Miranda is een harde werker die zich altijd voor 200% inzet, open staat voor veranderingen en nieuwe uitdagingen en de lat steeds hoger legt voor zichzelf. Daarom blijft zij cursussen en opleidingen volgen om haar kennis en expertise nog verder uit te breiden. Ze is zeer vooruitstrevend ingesteld en door haar ruime werkervaring en brede takenpakket (met onder andere taken op het gebied van leidinggeven en coachen, facilitaire zaken en communicatie) is zij breed inzetbaar. Ze ziet kansen bij organisaties en is richting Secretary Plus een loyale werknemer die wij zeer waarderen! 

"Miranda is een harde werker die zich altijd voor 200% inzet"


In de periode dat zij werkzaam is voor Secretary Plus heeft Miranda meerdere opdrachten vervuld waarbij zij telkens lovende woorden terug krijgt. Zo is zij onder andere werkzaam geweest bij Info Support B.V., Bavaria N.V. en Stichting Milo Wegbereiders B.V. en momenteel vervult ze een mooie opdracht bij Vanderlande. In deze opdrachten heeft zij van het aan brengen van structuren op het secretariaat tot ondersteuning van directie haar werk uitgevoerd. Dit trekt zij dan ook met plezier naar haar toe omdat zij deze diversiteit aan functies juist uitdagend en leuk vindt!

Wij hebben Miranda verkozen tot Assistant van de maand, omdat zij altijd ontzettend positief is ingesteld (zowel richting opdrachtgevers als naar ons toe). Daarnaast hebben wij altijd volle vertrouwen in de kwaliteiten van Miranda en weten wij zeker dat zij een organisatie verder kan helpen.

Een echte aanwinst binnen ons team. En daarom een welverdiende waardering!"

 

- Secretary Plus Teamlead Vestiging Eindhoven, Susan Krol over Assistant Miranda van 't Hoog.

"Miranda is aan de slag gegaan bij Vanderlande en heeft vanaf het eerste moment een enorme inzet getoond. In een veranderende en groeiende organisatie werken is niet makkelijk. Mensen vinden verandering lastig. Processen sluiten niet altijd aan. En toch willen medewerkers continu dezelfde service krijgen. Een beetje buiten de comfortzone werken is een uitdaging, waar Miranda zich prima doorheen slaat. Ze blijft enthousiast en service gericht en geeft niet op tot de job geklaard is. 
Vanderlande is blij met zo’n actieve persoon die direct inzetbaar is. Gefeliciteerd en welverdiend in het zonnetje!”

-Linde Penn - Director Worldwide Shared Services Vanderlande, tevens opdrachtgever van Assistant Miranda.

Janneke Post

"Tja en wat zeg en denk je dan zelf; ik doe toch gewoon m'n werk?"

Janneke Post

“Donderdag 24 oktober, 5.00 uur, m'n wekker gaat, na twee keer snoozen is het toch echt tijd m'n mandje uit te komen, want manlief is op reis en diertjes wachten op verzorging. Pffff, het wil niet zo vlotten deze ochtend, Murphy's Law speelt me parten en dan ook nog een bad hairday voor m'n gevoel. HELP, dat wordt wat vandaag.

8:00 uur

"Koffie op het werk en als Marlies - m'n Direct Team collega waarmee ik samen op opdracht bij Vanderlande zit - binnenkomt moet ik toch echt even m'n 'beklag' doen om niets..., waarna ik aan de gang ga met een smile op m'n face."

± 10:00 uur

"Ik schrik me een hoedje!! Ik word letterlijk overvallen door de lieve consultants Suus en Chantal uit Eindhoven. Uhhhh al m'n voelsprieten gaan uit; ben ik een afspraak vergeten, mis ik iets? Nee niets vergeten en nee ik mis niets. De ladies komen mij verrassen met het feit dat ik uitgeroepen ben 'Assistant van de Maand'! Compleet overdonderd, maar zeker happy luister ik naar lovende woorden en word ik in de bloemetjes gezet."

"Tja en wat zeg en denk je dan zelf; ik doe toch gewoon m'n werk? En ja dat doe ik met passie, zoals ik alles wat ik doe, aanpak. Het werk als Direct Team Assistant is mij op het lijf geschreven. Ik kom om een klus te klaren en als de klus geklaard is, ga ik weer en stort ik me vol overgave op m'n nieuwe opdracht. Ik wil me niet binden aan organisaties. Naast wat ik doe wat me gevraagd wordt, geef ik vanaf de zijlijn, daar waar nodig adviezen, ben ik zeer kritisch en blijf ik vooral enthousiast waarbij ik altijd in mijn achterhoofd hou 'de klant is koning'!”

- Assistant Miranda van 't Hoog